Başkan Güngör’e cami çıkışı yoğun ilgi!

YEREL HABERLER 08.01.2023 - 18:37, Güncelleme: 08.01.2023 - 18:37
 

Başkan Güngör’e cami çıkışı yoğun ilgi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bizleri muhabbetle misafir eden tüm Karaziyaretli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin muhtelif mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.  Sabah namazını Dulkadiroğlu Karaziyaret Mahallesi’nde bulunan Şehit Cengiz Camii’nde eda eden Başkan Hayrettin Güngör, burada vatandaşlarla da bir araya geldi.  Namaz sonrası mahalle sakinleriyle hazırlanan sofraya misafir olan Başkan Güngör, çocuklarla da yakından ilgilendi. Çeşitli hediyelerle çocukları sevindiren Güngör, mahalle sakinleriyle de hatıra fotoğrafı çektirdi. Gerçekleştirilen programla ilgili açıklamalarda bulunan Karaziyaret Mahallesi Muhtarı Hacı Ahmet Sivri, “Bugün sabah namazında bizlerle birlikte olan, mahalle sakinlerimizle bir araya gelen ve çocuklarımızla yakından ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum. Şehit Cengiz Camimizin bazı sorunları vardı. Sağ olsun Başkanımızın talimatlarıyla hepsi çözüldü. Başkanımızın daima yanındayız. Mahallem ve şahsım adına Hayrettin Güngör Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bizleri muhabbetle misafir eden tüm Karaziyaretli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin muhtelif mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 

Sabah namazını Dulkadiroğlu Karaziyaret Mahallesi’nde bulunan Şehit Cengiz Camii’nde eda eden Başkan Hayrettin Güngör, burada vatandaşlarla da bir araya geldi.

 Namaz sonrası mahalle sakinleriyle hazırlanan sofraya misafir olan Başkan Güngör, çocuklarla da yakından ilgilendi. Çeşitli hediyelerle çocukları sevindiren Güngör, mahalle sakinleriyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gerçekleştirilen programla ilgili açıklamalarda bulunan Karaziyaret Mahallesi Muhtarı Hacı Ahmet Sivri, “Bugün sabah namazında bizlerle birlikte olan, mahalle sakinlerimizle bir araya gelen ve çocuklarımızla yakından ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum. Şehit Cengiz Camimizin bazı sorunları vardı. Sağ olsun Başkanımızın talimatlarıyla hepsi çözüldü. Başkanımızın daima yanındayız. Mahallem ve şahsım adına Hayrettin Güngör Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.