Kahramanmaraş’ta Üstat Turizm Ve Seyahat Acenta açıldı!

YEREL HABERLER 08.01.2023 - 18:33, Güncelleme: 08.01.2023 - 18:33
 

Kahramanmaraş’ta Üstat Turizm Ve Seyahat Acenta açıldı!

Ahmet Öncül ve Süheyla Şirikçi kendi işyerlerini açarak Kahramanmaraş’ta acentalık sektörüne yeni bir soluk getirdi.

Açılışa Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş İl Kültür Ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı ve vatandaşlar katıldı.  Başkan Mahçicek, “Ahmet Öncülokur ve Süheyla Şirikçi tarafından şehrimize kazandırılan Üstat Turizm isimli iş yerinin açılışına katıldık. Üstat Turizm'in şehrimize hayırlı olmasını diliyor, bol ve bereketli temenni ediyorum.”dedi Üstat Turizm Ve Seyahat Acenta yöneticisi Ahmet Öncül ise  işyerinin Kahramanmaraş’ın turizmine önemli katkı sağlayacağını vurguladı.  Üstat Turizm Ve Seyahat Acentası yöneticisi Süheyla Şirikçi’de açılışa katılan herkese teşekkür etti.  
Ahmet Öncül ve Süheyla Şirikçi kendi işyerlerini açarak Kahramanmaraş’ta acentalık sektörüne yeni bir soluk getirdi.

Açılışa Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş İl Kültür Ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı ve vatandaşlar katıldı. 

Başkan Mahçicek, “Ahmet Öncülokur ve Süheyla Şirikçi tarafından şehrimize kazandırılan Üstat Turizm isimli iş yerinin açılışına katıldık. Üstat Turizm'in şehrimize hayırlı olmasını diliyor, bol ve bereketli temenni ediyorum.”dedi

Üstat Turizm Ve Seyahat Acenta yöneticisi Ahmet Öncül ise  işyerinin Kahramanmaraş’ın turizmine önemli katkı sağlayacağını vurguladı. 

Üstat Turizm Ve Seyahat Acentası yöneticisi Süheyla Şirikçi’de açılışa katılan herkese teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.