İyi Partili Osman Ay, Onikişubat’tan en az 1 milletvekili çıkartacağız

YEREL HABERLER 31.12.2022 - 17:02, Güncelleme: 03.01.2023 - 20:15
 

İyi Partili Osman Ay, Onikişubat’tan en az 1 milletvekili çıkartacağız

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Av. Osman Ay, fisiltihaber.com.tr haber sitemize açıklamalarda bulundu. Ay, ilçemizden en az 1 milletvekili çıkartacağız.

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Av. Osman Ay, fisiltihaber.com.tr haber sitemize önemli açıklamalarda bulundu. Ay, Onikişubat’tan en az 1 milletvekili çıkartacaklarını kaydetti. “Yüzde 30’un altında bir oy oranı beklemiyoruz” İlçede çok verimli çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Başkan Osman Ay, Şuan ilçemizde 3 binin üzerinde bir üyemiz var. Biz bu üye sayısını 10 binin üzerine çıkartmak istiyoruz. Bunun için elimizde ne geliyorsa yapmaya hazırız. Onikişubat ilçesinin 441 bin nüfusu var. 300 bine de yakın seçmenimiz var. Yani 3 milletvekili çıkartacak oy oranına sahip. Biz inşallah bu ilçemizden en az bir milletvekili çıkartacağımızı düşünüyorum. İlçemizde yüzde 30’un altında bir oy oranı beklemiyoruz. Teşkilat anlamında elimizden gelen ne gerekiyorsa yapacağız.” Diye konuştu.  “Partimizi iktidara taşıyacağız” 2023 yılının iyi partiyi iktidara taşıyacağını kaydeden Ay şunları söyledi, “İlçemize değer katmak için siyasi kimliğimizin bize yüklediği tüm sorumlulukları yerine getireceğiz. Tüm halkımıza söz veriyoruz. İlimiz ve ilçemiz için var gücümüzle çalışacağız. Köy köy mahalle mahalle gezeceğiz. Vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Dertlerine ortak olacağız. Eksiklerin üzerine gideceğiz. Genel başkanımız Meral Akşener hanımefendiye verdiğimi sözü yerine getireceğiz. Kahramanmaraş’ı ve onikişubat’ı iyi yapacağız. Partimizi iktidara taşıyacağız. 2023 yılından beklentimiz daha fazla demokrasi, daha fazla adalet, daha fazla ekonomik refah, daha fazla özgürlük istiyoruz. Ülkemizin hak ettiği refah seviyesine ulaşmasını istiyoruz. İstiyoruz ki ülkemiz 5 yıl hakkıyla yönetilmesini istiyoruz.”
İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Av. Osman Ay, fisiltihaber.com.tr haber sitemize açıklamalarda bulundu. Ay, ilçemizden en az 1 milletvekili çıkartacağız.

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı Av. Osman Ay, fisiltihaber.com.tr haber sitemize önemli açıklamalarda bulundu. Ay, Onikişubat’tan en az 1 milletvekili çıkartacaklarını kaydetti.

“Yüzde 30’un altında bir oy oranı beklemiyoruz”

İlçede çok verimli çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Başkan Osman Ay, Şuan ilçemizde 3 binin üzerinde bir üyemiz var. Biz bu üye sayısını 10 binin üzerine çıkartmak istiyoruz. Bunun için elimizde ne geliyorsa yapmaya hazırız. Onikişubat ilçesinin 441 bin nüfusu var. 300 bine de yakın seçmenimiz var. Yani 3 milletvekili çıkartacak oy oranına sahip. Biz inşallah bu ilçemizden en az bir milletvekili çıkartacağımızı düşünüyorum. İlçemizde yüzde 30’un altında bir oy oranı beklemiyoruz. Teşkilat anlamında elimizden gelen ne gerekiyorsa yapacağız.” Diye konuştu.

 “Partimizi iktidara taşıyacağız”

2023 yılının iyi partiyi iktidara taşıyacağını kaydeden Ay şunları söyledi, “İlçemize değer katmak için siyasi kimliğimizin bize yüklediği tüm sorumlulukları yerine getireceğiz. Tüm halkımıza söz veriyoruz. İlimiz ve ilçemiz için var gücümüzle çalışacağız. Köy köy mahalle mahalle gezeceğiz. Vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Dertlerine ortak olacağız. Eksiklerin üzerine gideceğiz. Genel başkanımız Meral Akşener hanımefendiye verdiğimi sözü yerine getireceğiz. Kahramanmaraş’ı ve onikişubat’ı iyi yapacağız. Partimizi iktidara taşıyacağız. 2023 yılından beklentimiz daha fazla demokrasi, daha fazla adalet, daha fazla ekonomik refah, daha fazla özgürlük istiyoruz. Ülkemizin hak ettiği refah seviyesine ulaşmasını istiyoruz. İstiyoruz ki ülkemiz 5 yıl hakkıyla yönetilmesini istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.