İşte birbirinden eğlenceli İstanbul yılbaşı programları!

AKTÜEL 25.12.2022 - 20:42, Güncelleme: 25.12.2022 - 20:42
 

İşte birbirinden eğlenceli İstanbul yılbaşı programları!

2022 yılına veda etmenin zamanı da yavaş yavaş geliyor. Siz de yeni yılı umutla ve coşkuyla karşılamak için muhteşem bir yılbaşı planı arayışında olabilirsiniz.

Raffles İstanbul  Şehrin en görkemli otellerinden biri olan Raffles İstanbul, her sene olduğu gibi bu sene de yılbaşı akşamında misafirlerine unutulmaz bir gece planlıyor. Modern cazibesi ile dikkat çeken otelde enfes bir yeni yıl dekorasyonu eşliğinde Lavinia Lounge’da Jazz Trio yer alacak.  Melike Şahin konseri Son zamanların yıldızı parlayan isimlerinden biri olan Melike Şahin yılbaşı akşamında Jolly Joker Vadistanbul’da sevenleri ile 2022’ye veda edecek. İstanbul’un gözde eğlence mekanlarından Jolly Joker Vadistanbul’ da 2023 yılbaşı konseri, seneye veda ederken keyifli bir alternatif olabilir. Melike Şahin’in eşsiz yorumları ile Jolly Joker Vadistanbul’un eğlenceli atmosferi ile buluşmak için biletlerinizi vakit kaybetmeden almanızı öneriyoruz. Swissôtel The Bosphorus İstanbul yılbaşı programları 2023 listemizde 4. sırada Swissôtel yer alıyor. İstanbul’un ve boğaz manzarasının tadını doyasıya çıkarabilmenin en iyi adreslerinden biri şüphesiz Swissôtel The Bosphorus. Bünyesinde yer alan ve birbirinden özel deneyimler sunan bu mekanda yılbaşı oldukça sihirli geçecek gibi görünüyor.  Joy tekne organizasyonu 2023 yılbaşı tekne turu programlarında Joy tekne turu sizleri boğazın ortasında eğlenceli bir partiye davet ediyor! İstanbul boğazının muhteşem atmosferinde yeni yıla merhaba demek için erkenden rezervasyonunuzu yaptırmanızı öneriyoruz. 2023 Teknede Yılbaşı Programı, özel olarak hazırlanan yılbaşı menüsü eşliğinde canlı müzik grubunun melodilerini misafirlerine sunuyor. Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan ve iki köprüyü de kapsayan büyüleyici manzarasıyla dikkat çeken Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, yeni yıl ruhunu yaşatacak benzersiz programları ile dikkat çekiyor. Müzik dinletilerinden çarpıcı yeni yıl lezzetlerine, atlı karıncadan neşeli yeni yıl dekorlarına, özel ikramlardan küçük misafirler için hazırlanan yılbaşı aktivitelerine dek muhteşem bir atmosfer sizleri bekliyor.  Yaşar konseri Müzik dünyasının unutulmaz isimlerinden Yaşar, bu sene 2022 yılına veda ederken sizlere Jolly Joker Private sahnesinde eşlik ediyor. Eşsiz boğaz manzarası ve dünya mutfağından seçkin yemekler eşliğinde 31 Aralık Cumartesi akşamı Yaşar’ın şarkıları ile mest olmaya hazırsanız şimdiden yerinizi ayırtın deriz. Ozbi konseri İstanbul yılbaşı programları 2023 listemizi Ozbi ile tamamlıyoruz. Kendine has tarzı ve birbirinden keyifli şarkıları ile yılbaşı akşamınıza neşe katacak olacak Ozbi 31 Aralık’ta IF Beşiktaş sahnesinde sizlerle buluşuyor. Eğer hala bir yılbaşı planınız yoksa Ozbi’ye kulak verebilir ve yılın son gününe dans ederek veda edebilirsiniz.  
2022 yılına veda etmenin zamanı da yavaş yavaş geliyor. Siz de yeni yılı umutla ve coşkuyla karşılamak için muhteşem bir yılbaşı planı arayışında olabilirsiniz.

Raffles İstanbul 

Şehrin en görkemli otellerinden biri olan Raffles İstanbul, her sene olduğu gibi bu sene de yılbaşı akşamında misafirlerine unutulmaz bir gece planlıyor. Modern cazibesi ile dikkat çeken otelde enfes bir yeni yıl dekorasyonu eşliğinde Lavinia Lounge’da Jazz Trio yer alacak.

 Melike Şahin konseri

Son zamanların yıldızı parlayan isimlerinden biri olan Melike Şahin yılbaşı akşamında Jolly Joker Vadistanbul’da sevenleri ile 2022’ye veda edecek. İstanbul’un gözde eğlence mekanlarından Jolly Joker Vadistanbul’ da 2023 yılbaşı konseri, seneye veda ederken keyifli bir alternatif olabilir. Melike Şahin’in eşsiz yorumları ile Jolly Joker Vadistanbul’un eğlenceli atmosferi ile buluşmak için biletlerinizi vakit kaybetmeden almanızı öneriyoruz.

Swissôtel The Bosphorus

İstanbul yılbaşı programları 2023 listemizde 4. sırada Swissôtel yer alıyor. İstanbul’un ve boğaz manzarasının tadını doyasıya çıkarabilmenin en iyi adreslerinden biri şüphesiz Swissôtel The Bosphorus. Bünyesinde yer alan ve birbirinden özel deneyimler sunan bu mekanda yılbaşı oldukça sihirli geçecek gibi görünüyor. 

Joy tekne organizasyonu

2023 yılbaşı tekne turu programlarında Joy tekne turu sizleri boğazın ortasında eğlenceli bir partiye davet ediyor! İstanbul boğazının muhteşem atmosferinde yeni yıla merhaba demek için erkenden rezervasyonunuzu yaptırmanızı öneriyoruz. 2023 Teknede Yılbaşı Programı, özel olarak hazırlanan yılbaşı menüsü eşliğinde canlı müzik grubunun melodilerini misafirlerine sunuyor.

Mandarin Oriental Bosphorus

İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan ve iki köprüyü de kapsayan büyüleyici manzarasıyla dikkat çeken Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, yeni yıl ruhunu yaşatacak benzersiz programları ile dikkat çekiyor. Müzik dinletilerinden çarpıcı yeni yıl lezzetlerine, atlı karıncadan neşeli yeni yıl dekorlarına, özel ikramlardan küçük misafirler için hazırlanan yılbaşı aktivitelerine dek muhteşem bir atmosfer sizleri bekliyor.

 Yaşar konseri

Müzik dünyasının unutulmaz isimlerinden Yaşar, bu sene 2022 yılına veda ederken sizlere Jolly Joker Private sahnesinde eşlik ediyor. Eşsiz boğaz manzarası ve dünya mutfağından seçkin yemekler eşliğinde 31 Aralık Cumartesi akşamı Yaşar’ın şarkıları ile mest olmaya hazırsanız şimdiden yerinizi ayırtın deriz.

Ozbi konseri

İstanbul yılbaşı programları 2023 listemizi Ozbi ile tamamlıyoruz. Kendine has tarzı ve birbirinden keyifli şarkıları ile yılbaşı akşamınıza neşe katacak olacak Ozbi 31 Aralık’ta IF Beşiktaş sahnesinde sizlerle buluşuyor. Eğer hala bir yılbaşı planınız yoksa Ozbi’ye kulak verebilir ve yılın son gününe dans ederek veda edebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.