Op. Dr. Hilal Sakallıoğlu ClinicHİS merkezi yakında açılıyor!

YEREL HABERLER 22.12.2022 - 12:26, Güncelleme: 23.12.2022 - 12:35
 

Op. Dr. Hilal Sakallıoğlu ClinicHİS merkezi yakında açılıyor!

Op. Dr. Hilal Sakallıoğlu ClinicHİS merkezi Cumartesi günü Kahramanmaraşlı vatandaşın hizmetine açılıyor.

Op. Dr. Hilal Sakallıoğlu, yılların deneyimiyle ClinicHİS merkeziyle vatandaşlara hizmet etmeye devam edecek.  ClinicHİS merkezinde; Normal doğum, suda doğum, epidural doğum, Sezaryen, Kısırlık tanı ve Tedavi, Genital Estetik, Gebelik Muayenesi, Lazerle Gençleştirme, Vajinismus, Jinekolojik Hastalıklar, Meneopoz tedavisi, Doğum Kontrol Yöntemleri, Kanser tanı ve tedavisi, Histereskopi, Laparoskopik ( kapalı yöntem) ve güzelliğe dair her şey burada olacak. Op. Dr. Hilal Sakallıoğlu ClinicHİS merkezi adres: Cumhuriyet Mahallesi, 14059 sokak no10/B 46050
Op. Dr. Hilal Sakallıoğlu ClinicHİS merkezi Cumartesi günü Kahramanmaraşlı vatandaşın hizmetine açılıyor.

Op. Dr. Hilal Sakallıoğlu, yılların deneyimiyle ClinicHİS merkeziyle vatandaşlara hizmet etmeye devam edecek. 

ClinicHİS merkezinde;

Normal doğum, suda doğum, epidural doğum, Sezaryen, Kısırlık tanı ve Tedavi, Genital Estetik, Gebelik Muayenesi, Lazerle Gençleştirme, Vajinismus, Jinekolojik Hastalıklar, Meneopoz tedavisi, Doğum Kontrol Yöntemleri, Kanser tanı ve tedavisi, Histereskopi, Laparoskopik ( kapalı yöntem) ve güzelliğe dair her şey burada olacak.

Op. Dr. Hilal Sakallıoğlu ClinicHİS merkezi adres: Cumhuriyet Mahallesi, 14059 sokak no10/B 46050

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.