Deva Parti’li Dökme, Partimize gönül veren sessiz çoğunluklar var!

YEREL HABERLER 22.12.2022 - 12:01, Güncelleme: 25.12.2022 - 00:10
 

Deva Parti’li Dökme, Partimize gönül veren sessiz çoğunluklar var!

Deva Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Salih Dökme, fisiltihaber.com.tr‘ye konuştu. Başkan Dökme Deva partisine gönül veren sessiz çoğunlukların olduğunu kaydetti.

“2023 seçimlerine güçlü bir şekilde gireceğiz” 2023 seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Salih Dökme, “Bir kişiyle çıkmış olduğumuz ilçemizde yüzler olduk, binler olduk. Bu sayımız Her geçen gün artarak devam ediyor. 2023 seçimleri öncesi son hazırlıklarımızı tamamlıyoruz.  İlçemizdeki 103 mahallemizin yüzde 80’inde teşkilatlandık. Bu eksikliklerimizi ise kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız. Seçimlere hazır bir şekilde gireceğiz.” Dedi. “Mahalle toplantılarımız verimli geçiyor” İlçede yapmış oldukları mahalle toplantılarının önemine değinen Dökme, “Deva partisi olarak en ücra kırsal mahallerimize kadar gidiyoruz. Mahalle toplantılarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ciddi oranda toplantılarımız kalabalık oluyor. Gittiğimiz her yerde güzel karşılanıyoruz. İnsanların algısı artık değişti. Samimi olduklarını davranışlarından anlıyoruz. 2 bin civarında İlçemizde üye ve gönüllülerimiz. Tabi ki buraya ayrı bir parantez açmak gerekiyor.  Partimizde üyelerimiz dışında gönüllülerimizde var. Gönüllülerimiz arasında Devlet kurumlarında çalışan kişiler var onlar açık bir şekilde taraflarını belirtmek istemiyorlar. Bizde kararlarına saygı duyuyoruz.”ifadelerine yer verdi.
Deva Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Salih Dökme, fisiltihaber.com.tr‘ye konuştu. Başkan Dökme Deva partisine gönül veren sessiz çoğunlukların olduğunu kaydetti.

“2023 seçimlerine güçlü bir şekilde gireceğiz”

2023 seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Salih Dökme, “Bir kişiyle çıkmış olduğumuz ilçemizde yüzler olduk, binler olduk. Bu sayımız Her geçen gün artarak devam ediyor. 2023 seçimleri öncesi son hazırlıklarımızı tamamlıyoruz.  İlçemizdeki 103 mahallemizin yüzde 80’inde teşkilatlandık. Bu eksikliklerimizi ise kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız. Seçimlere hazır bir şekilde gireceğiz.” Dedi.

“Mahalle toplantılarımız verimli geçiyor”

İlçede yapmış oldukları mahalle toplantılarının önemine değinen Dökme, “Deva partisi olarak en ücra kırsal mahallerimize kadar gidiyoruz. Mahalle toplantılarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ciddi oranda toplantılarımız kalabalık oluyor. Gittiğimiz her yerde güzel karşılanıyoruz. İnsanların algısı artık değişti. Samimi olduklarını davranışlarından anlıyoruz.

2 bin civarında İlçemizde üye ve gönüllülerimiz. Tabi ki buraya ayrı bir parantez açmak gerekiyor.  Partimizde üyelerimiz dışında gönüllülerimizde var. Gönüllülerimiz arasında Devlet kurumlarında çalışan kişiler var onlar açık bir şekilde taraflarını belirtmek istemiyorlar. Bizde kararlarına saygı duyuyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.