Elbistan’da 200 köpek kısırlaştırıldı!

YEREL HABERLER 20.12.2022 - 19:25, Güncelleme: 20.12.2022 - 19:25
 

Elbistan’da 200 köpek kısırlaştırıldı!

Elbistan Belediyesinin ruhsatlandırılan hayvan barınağında, gönüllü veteriner hekimlerce 200 sokak köpeğinin kuduz aşısı ve kısırlaştırılması yapıldı.

Elbistan Belediyesince Sokak hayvanlarının güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için oluşturulan hayvan barınağının ruhsatlandırma işlemleri tamamlandı. Tarım ve orman bakanlığınca ruhsat izni verilen hayvan barınağında, gönüllü veteriner hekimlerce 200 sokak köpeğinin kısırlaştırılma işlemi yapıldı. Barınakta inceleme yapan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ‘sokaklardaki dostlarımız’ dediği sokak köpeklerinin daha sağlıklı ortamda sağlık taramasından geçirilip kuduz aşısı kısırlaştırılma işlemlerine başlandığını söyledi.  
Elbistan Belediyesinin ruhsatlandırılan hayvan barınağında, gönüllü veteriner hekimlerce 200 sokak köpeğinin kuduz aşısı ve kısırlaştırılması yapıldı.

Elbistan Belediyesince Sokak hayvanlarının güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için oluşturulan hayvan barınağının ruhsatlandırma işlemleri tamamlandı.

Tarım ve orman bakanlığınca ruhsat izni verilen hayvan barınağında, gönüllü veteriner hekimlerce 200 sokak köpeğinin kısırlaştırılma işlemi yapıldı.

Barınakta inceleme yapan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ‘sokaklardaki dostlarımız’ dediği sokak köpeklerinin daha sağlıklı ortamda sağlık taramasından geçirilip kuduz aşısı kısırlaştırılma işlemlerine başlandığını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.