İyi partili Başkan Osman Ay hızlı başladı!

YEREL HABERLER 19.12.2022 - 20:56, Güncelleme: 19.12.2022 - 20:56
 

İyi partili Başkan Osman Ay hızlı başladı!

İyi parti Onikişubat ilçe başkanı Av. Osman Ay, çalışmalarına hızlı başladı.

İyi parti Onikişubat ilçe başkanı Av. Osman Ay, çalışmalarına hızlı başladı.  Başkan Osman Ay, geçtiğimiz haftalarda yapılan olağan Onikişubat ilçe kongresinin ardından çalışmalarına hızlı başladı. Göreve geldiği ilk günden itibaren eksik kalan sandık görevlilerinin atamasının ardından mahalle temsilcileri üzerine yoğunlaştı. Bir yandan ise üye kayıt çalışmalarını sürdüren Osman Ay özverili tavrıyla partililerin dikkatini çekiyor. Son olarak yapmış olduğu üyenin rozetini takan Ay, “Bugün Mehmet Karakuş beyin rozetini takarak partimize üyelik kaydını yaptık. Allah hayırlı eylesin.”dedi.  
İyi parti Onikişubat ilçe başkanı Av. Osman Ay, çalışmalarına hızlı başladı.

İyi parti Onikişubat ilçe başkanı Av. Osman Ay, çalışmalarına hızlı başladı. 

Başkan Osman Ay, geçtiğimiz haftalarda yapılan olağan Onikişubat ilçe kongresinin ardından çalışmalarına hızlı başladı.

Göreve geldiği ilk günden itibaren eksik kalan sandık görevlilerinin atamasının ardından mahalle temsilcileri üzerine yoğunlaştı. Bir yandan ise üye kayıt çalışmalarını sürdüren Osman Ay özverili tavrıyla partililerin dikkatini çekiyor.

Son olarak yapmış olduğu üyenin rozetini takan Ay, “Bugün Mehmet Karakuş beyin rozetini takarak partimize üyelik kaydını yaptık. Allah hayırlı eylesin.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.