AÖF Görevli Ücreti Ne Kadar? Ücretler ne zaman yatacak?

AKTÜEL 19.12.2022 - 19:37, Güncelleme: 19.12.2022 - 19:37
 

AÖF Görevli Ücreti Ne Kadar? Ücretler ne zaman yatacak?

AÖF sınavında gözetmen ve bina sorumlusu olarak yer alan öğretmenler, AÖF görevli ücretlerinin ne zaman yatacağını merak ediyor. İşte detaylar…

Açıköğretim fakültesi 10-11 Aralık tarihlerinde gerçekleşen AÖF sınavında gözetmen ve bina sorumlusu olarak yer alan öğretmenler, AÖF görevli ücretlerinin ne zaman yatacağını merak ediyor. İşte detaylar… AÖF sınavlarında görevli Bina Sınav Sorumlusu 280 TL, Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı 230 TL, Salon Başkanı 200 TL, Gözetmen 170 TL ücret alıyor. Sınav ücretlerinin yatacağı net tarih açıklanmadı. Görevli ücretlerine dair detaylar, https://augis.anadolu.edu.tr/#... üzerinden takip ediliyor. 2022-2023 eğitim yılı AÖF Güz Dönemi vize sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz duyurulmadı. Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları, Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan öğrenilebilir. Bu kapsamda AÖF final sonuçlarının 25 Aralık tarihine kadar açıklanması bekleniyor.  
AÖF sınavında gözetmen ve bina sorumlusu olarak yer alan öğretmenler, AÖF görevli ücretlerinin ne zaman yatacağını merak ediyor. İşte detaylar…

Açıköğretim fakültesi 10-11 Aralık tarihlerinde gerçekleşen AÖF sınavında gözetmen ve bina sorumlusu olarak yer alan öğretmenler, AÖF görevli ücretlerinin ne zaman yatacağını merak ediyor. İşte detaylar…

AÖF sınavlarında görevli Bina Sınav Sorumlusu 280 TL, Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı 230 TL, Salon Başkanı 200 TL, Gözetmen 170 TL ücret alıyor. Sınav ücretlerinin yatacağı net tarih açıklanmadı.

Görevli ücretlerine dair detaylar, https://augis.anadolu.edu.tr/#... üzerinden takip ediliyor.

2022-2023 eğitim yılı AÖF Güz Dönemi vize sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz duyurulmadı.

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları, Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan öğrenilebilir.

Bu kapsamda AÖF final sonuçlarının 25 Aralık tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.