DEVA Partisinde kimi milletvekili adayı olarak görmek istiyorsunuz?

YEREL HABERLER 18.12.2022 - 19:35, Güncelleme: 18.12.2022 - 19:35
 

DEVA Partisinde kimi milletvekili adayı olarak görmek istiyorsunuz?

Fısıltı Haber okurları deva partisinden kimi milletvekili adayı olarak görmek istiyor? Haber sitemizde deva partisi için başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı.

Haber sitemizde deva partisi için başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. Okurlarımız DEVA Partisinden kimi Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı olarak görmek istiyor? İşte detaylar… DEVA Partisi için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz ve yaklaşık 1 gün süren anketimiz sonuçlandı. fisiltihaber.com.tr okurlarına DEVA Partisinde kimi Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı olarak görmek istiyorsunuz? Sorusunu yönelttik. Anketimize toplamda 3366 kişi katıldı. 1557 kişi İrfan Karatutlu’yu oylarken, 1147 kişi Hakan Dedeoğlu’nu, 304 kişi Salih Dökme’yi, 302 kişi Hatice Koç’u ve 56 kişi ise İmdat Tufan’ı oyladı. fisiltihaber.com.tr okur anketi: DEVA Partisinde kimi Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı olarak görmek istiyorsunuz? İrfan Karatutlu - İl başkanı - % 47 - 1557 kişi Hakan Dedeoğlu – Onikişubat ilçe başkanı % 35 - 1147 kişi Salih Dökme – Dulkadiroğlu ilçe başkanı % 10 – 304 kişi Hatice Koç – İl başkan yardımcısı % 9 – 302 kişi İmdat Tufan – Kurucu üye % 2 -  56 kişi   Ankete toplamda 3366 kişi katıldı.    
Fısıltı Haber okurları deva partisinden kimi milletvekili adayı olarak görmek istiyor? Haber sitemizde deva partisi için başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı.

Haber sitemizde deva partisi için başlatmış olduğumuz anket sonuçlandı. Okurlarımız DEVA Partisinden kimi Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı olarak görmek istiyor? İşte detaylar…

DEVA Partisi için fisiltihaber.com.tr haber sitemizde başlatmış olduğumuz ve yaklaşık 1 gün süren anketimiz sonuçlandı.

fisiltihaber.com.tr okurlarına DEVA Partisinde kimi Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı olarak görmek istiyorsunuz? Sorusunu yönelttik.

Anketimize toplamda 3366 kişi katıldı.

1557 kişi İrfan Karatutlu’yu oylarken, 1147 kişi Hakan Dedeoğlu’nu, 304 kişi Salih Dökme’yi, 302 kişi Hatice Koç’u ve 56 kişi ise İmdat Tufan’ı oyladı.

fisiltihaber.com.tr okur anketi:

DEVA Partisinde kimi Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı olarak görmek istiyorsunuz?

İrfan Karatutlu - İl başkanı - % 47 - 1557 kişi

Hakan Dedeoğlu – Onikişubat ilçe başkanı % 35 - 1147 kişi

Salih Dökme – Dulkadiroğlu ilçe başkanı % 10 – 304 kişi

Hatice Koç – İl başkan yardımcısı % 9 – 302 kişi

İmdat Tufan – Kurucu üye % 2 -  56 kişi

 

Ankete toplamda 3366 kişi katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.