İyi parti Onikişubat teşkilatından örnek davranış!

YEREL HABERLER 17.12.2022 - 19:55, Güncelleme: 17.12.2022 - 19:55
 

İyi parti Onikişubat teşkilatından örnek davranış!

İyi parti Onikişubat teşkilatı Başkan Osman Ay önderliğinde partililer Fırnız bölgesinde fidan dikti.

İyi parti Onikişubat ilçe teşkilat başkanı Osman Ay, iyi parti kadın politikaları başkanlığı, il gençlik kolları başkanlığı, ilçe gençlik kolları üyeleriyle birlikte Onikişubat’ın fırnız bölgesinde fidan dikimi gerçekleştirdi. “Bu ülkeye İYİ geleceğiz” Yapmış oldukları etkinliği sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Ay,“Onikişubatımızın Fırnız mevkiinde fidan diktik. Emeği geçen yönetim kurulumuza, kadın politikaları başkanlığımıza, il gençlik kolları başkanlığımıza, ilçe gençlik kolları başkanlığımıza ve tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum.   Biz bu şehre, bu ülkeye İYİ geleceğiz.”ifadelerine yer verdi.   
İyi parti Onikişubat teşkilatı Başkan Osman Ay önderliğinde partililer Fırnız bölgesinde fidan dikti.

İyi parti Onikişubat ilçe teşkilat başkanı Osman Ay, iyi parti kadın politikaları başkanlığı, il gençlik kolları başkanlığı, ilçe gençlik kolları üyeleriyle birlikte Onikişubat’ın fırnız bölgesinde fidan dikimi gerçekleştirdi.

“Bu ülkeye İYİ geleceğiz”

Yapmış oldukları etkinliği sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Ay,“Onikişubatımızın Fırnız mevkiinde fidan diktik. Emeği geçen yönetim kurulumuza, kadın politikaları başkanlığımıza, il gençlik kolları başkanlığımıza, ilçe gençlik kolları başkanlığımıza ve tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum.   Biz bu şehre, bu ülkeye İYİ geleceğiz.”ifadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.