MHP Kahramanmaraş il başkanı kim olacak? Sürprizlere hazır olun!

YEREL HABERLER 12.12.2022 - 22:02, Güncelleme: 12.12.2022 - 22:02
 

MHP Kahramanmaraş il başkanı kim olacak? Sürprizlere hazır olun!

Ertuğrul Doğan’ın milletvekili aday adaylığı için il başkanlığından istifa etmesinin ardından il başkanlığı için iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Son aylarda MHP Kahramanmaraş kulisleri bir hayli hareketli geçiyor. Özellikle Ertuğrul Doğan’ın milletvekili aday adaylığı için il başkanlığından istifa etmesinin ardından il başkanlığı için iddiaların ardı arkası kesilmiyor. MHP İl başkanlığı için sürekli yeni isim gündeme geliyor. Son olarak gündeme gelen isim ise Hüseyin Çiçek.  Hüseyin Çiçek kimdir? Çiçek MHP İl yönetiminde yer alıyor. Partililere Hüseyin Çiçek kim, diye sorduğumuzda aynı soruyla karşı karşıya geldik. Araştırmalarımıza göre Çiçek’in parti içindeki tanınırlığı yok denecek kadar az. Partililer bu ismin il başkanı olacağına pek de olasılık vermiyor.  Bu noktada görüşünü almak için telefonla ulaşmaya çalıştığımız eski il başkanı Ertuğrul Doğan ise telefonlarımıza çıkmadı. Gazeteci yazar Ali Keklik ise yazmış olduğu köşe yazısında yeni il başkanının CV’sinin MHP teşkilat başkanı Semih Yalçın’ın masasında beklediğini belirtmişti. Ayrıca Ali Keklik il başkanının sürpriz bir isim olacağını kaydetmişti. Bu noktada küçük bir ihtimalde olsa o CV’nin Hüseyin Çiçek olabileceği konuşuluyor.  MHP Kahramanmaraş il başkanının bu hafta içerisinde atanması bekleniyor.  
Ertuğrul Doğan’ın milletvekili aday adaylığı için il başkanlığından istifa etmesinin ardından il başkanlığı için iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Son aylarda MHP Kahramanmaraş kulisleri bir hayli hareketli geçiyor. Özellikle Ertuğrul Doğan’ın milletvekili aday adaylığı için il başkanlığından istifa etmesinin ardından il başkanlığı için iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

MHP İl başkanlığı için sürekli yeni isim gündeme geliyor. Son olarak gündeme gelen isim ise Hüseyin Çiçek.

 Hüseyin Çiçek kimdir?

Çiçek MHP İl yönetiminde yer alıyor. Partililere Hüseyin Çiçek kim, diye sorduğumuzda aynı soruyla karşı karşıya geldik. Araştırmalarımıza göre Çiçek’in parti içindeki tanınırlığı yok denecek kadar az. Partililer bu ismin il başkanı olacağına pek de olasılık vermiyor. 

Bu noktada görüşünü almak için telefonla ulaşmaya çalıştığımız eski il başkanı Ertuğrul Doğan ise telefonlarımıza çıkmadı.

Gazeteci yazar Ali Keklik ise yazmış olduğu köşe yazısında yeni il başkanının CV’sinin MHP teşkilat başkanı Semih Yalçın’ın masasında beklediğini belirtmişti. Ayrıca Ali Keklik il başkanının sürpriz bir isim olacağını kaydetmişti. Bu noktada küçük bir ihtimalde olsa o CV’nin Hüseyin Çiçek olabileceği konuşuluyor. 

MHP Kahramanmaraş il başkanının bu hafta içerisinde atanması bekleniyor.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.