Batuhan Poyraz, İyi parti il gençlik kolları başkanı oldu!

YEREL HABERLER 09.12.2022 - 10:08, Güncelleme: 09.12.2022 - 10:08
 

Batuhan Poyraz, İyi parti il gençlik kolları başkanı oldu!

İyi parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanlığında değişim yaşandı. Avukat Emin Buğra Karakuş görevini Batuhan Poyraz’a bıraktı.

İyi parti Kahramanmaraş ilçe kongreleri tamamlandı. İyi parti İl kongresi ise 7 Ocak tarihinde yapılacak.  İl Gençlik Kolları Başkanlığında ise değişim yaşandı.  İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Ahmet Çabukel sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama şu ifadelere yer verdi, “Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Sayın Batuhan Poyraz kardeşimize yeni görevinden dolayı hayırlı uğurlu olsun der başarılar dilerim. Daha önce bu görevi başarıyla yürüten Avukat Emin Buğra Karakuş kardeşimize de emeklerinden dolayı teşekkür eder yemi görevinde başarılar dilerim.”  
İyi parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanlığında değişim yaşandı. Avukat Emin Buğra Karakuş görevini Batuhan Poyraz’a bıraktı.

İyi parti Kahramanmaraş ilçe kongreleri tamamlandı. İyi parti İl kongresi ise 7 Ocak tarihinde yapılacak.  İl Gençlik Kolları Başkanlığında ise değişim yaşandı. 

İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Ahmet Çabukel sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama şu ifadelere yer verdi, “Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Sayın Batuhan Poyraz kardeşimize yeni görevinden dolayı hayırlı uğurlu olsun der başarılar dilerim.

Daha önce bu görevi başarıyla yürüten Avukat Emin Buğra Karakuş kardeşimize de emeklerinden dolayı teşekkür eder yemi görevinde başarılar dilerim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.