Elbistan’da 3 yılda 421 milyon TL değerinde asfalt yatırımı!

YEREL HABERLER 07.12.2022 - 23:38, Güncelleme: 08.12.2022 - 20:45
 

Elbistan’da 3 yılda 421 milyon TL değerinde asfalt yatırımı!

Elbistan Belediyesi 2019-2022 yılları arasında 421 milyon TL değerinde 1,5 milyon m² asfalt serimi gerçekleştirdiğini kaydetti.

Başkan Gürbüz, Elbistan tarihinin en büyük asfalt yatırımını kazandırdıklarını söyledi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz şu ifadelere yer verdi, “ Elbistan’ın geleceğinin sağlam temeller üzerinde yükselmesi için altyapı çalışmaları önem arz ediyor. Tabi bu çalışmaların en büyük külfeti de yolların deforme olması. Çalışmanın olduğu güzergahta ulaşım standardının yüksek olması gerekir. Asfaltın sürekliliği ise bir kez yapıldıktan sonra tekrar tekrar kazılmamasıyla sağlanabilir. Elbistan Belediyesi olarak, önceliğimizi altyapısı biten güzergahlara vererek bir asfaltlama programı gerçekleştirdik. Hem bütçe hem de ekipman noktasında güçlü bir çabayla insanlarımıza şehrimizin dört bir yanında 1,5 milyon m² asfalt serdik. Güncel fiyatlarla 421 milyon liralık bir bütçesi, vatandaşlarımızın ulaşım konforunu sağlamak için kullandık. Bu rakamlarla, şehrimizde Elbistan tarihinin en büyük yatırımını şehrimize kazandırmış olduk.”
Elbistan Belediyesi 2019-2022 yılları arasında 421 milyon TL değerinde 1,5 milyon m² asfalt serimi gerçekleştirdiğini kaydetti.

Başkan Gürbüz, Elbistan tarihinin en büyük asfalt yatırımını kazandırdıklarını söyledi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz şu ifadelere yer verdi, “ Elbistan’ın geleceğinin sağlam temeller üzerinde yükselmesi için altyapı çalışmaları önem arz ediyor.

Tabi bu çalışmaların en büyük külfeti de yolların deforme olması. Çalışmanın olduğu güzergahta ulaşım standardının yüksek olması gerekir. Asfaltın sürekliliği ise bir kez yapıldıktan sonra tekrar tekrar kazılmamasıyla sağlanabilir. Elbistan Belediyesi olarak, önceliğimizi altyapısı biten güzergahlara vererek bir asfaltlama programı gerçekleştirdik. Hem bütçe hem de ekipman noktasında güçlü bir çabayla insanlarımıza şehrimizin dört bir yanında 1,5 milyon m² asfalt serdik. Güncel fiyatlarla 421 milyon liralık bir bütçesi, vatandaşlarımızın ulaşım konforunu sağlamak için kullandık. Bu rakamlarla, şehrimizde Elbistan tarihinin en büyük yatırımını şehrimize kazandırmış olduk.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.