Market poşetleri 1 TL mi olacak? İşte detaylar...

AKTÜEL 05.12.2022 - 19:27, Güncelleme: 06.12.2022 - 18:34
 

Market poşetleri 1 TL mi olacak? İşte detaylar...

Marketçiler poşet fiyatlarına zam gelmesini istiyor. Fiyatların değişebileceği sinyali geldi. Peki, yeni poşet fiyatları için konuşulan rakam kaç TL?

Marketçiler poşet fiyatlarına zam gelmesini istiyor. Fiyatların değişebileceği sinyali geldi. Peki, yeni poşet fiyatları için konuşulan rakam kaç TL? İşte detaylar… Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanlığı çevre kirliliğinin önlenmesi için plastik poşetin marketlerde 25 kuruştan satılmasına karar vermişti. Söz konusu karar 2019 yılından bu yana uygulanıyor. Bu kapsamda marketlerdeki poşetlerin 50 kuruş daha fazlaya satılması talep edildi. Federasyon Başkanı Ömer Düzgün, yaptığı açıklamasında poşet fiyatlarının üretim maliyeti ve kalitesine göre poşet fiyatlarının 1 TL’ye kadar yükselebileceğini belirtti.   
Marketçiler poşet fiyatlarına zam gelmesini istiyor. Fiyatların değişebileceği sinyali geldi. Peki, yeni poşet fiyatları için konuşulan rakam kaç TL?

Marketçiler poşet fiyatlarına zam gelmesini istiyor. Fiyatların değişebileceği sinyali geldi. Peki, yeni poşet fiyatları için konuşulan rakam kaç TL? İşte detaylar…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanlığı çevre kirliliğinin önlenmesi için plastik poşetin marketlerde 25 kuruştan satılmasına karar vermişti. Söz konusu karar 2019 yılından bu yana uygulanıyor.

Bu kapsamda marketlerdeki poşetlerin 50 kuruş daha fazlaya satılması talep edildi. Federasyon Başkanı Ömer Düzgün, yaptığı açıklamasında poşet fiyatlarının üretim maliyeti ve kalitesine göre poşet fiyatlarının 1 TL’ye kadar yükselebileceğini belirtti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.