Zafer Partisiyle Memleket Partisi birleşiyor mu?

POLİTİKA 04.12.2022 - 17:05, Güncelleme: 06.12.2022 - 17:29
 

Zafer Partisiyle Memleket Partisi birleşiyor mu?

2023 genel seçimleri öncesi siyasi partiler arasındaki ittifakların kulisleri hayli hareketli. Cumhur ve Millet İttifaklarının ardından yeni bir ittifak...

2023 genel seçimleri öncesi siyasi partiler arasındaki ittifaklarda konuşulmaya başladı. Cumhur ve Millet İttifaklarının ardından yeni bir ittifak daha kuruluyor. Zafer Partisi, Memleket Partisi, Doğru Parti ve Adalet Partisi çalışmalarda sona gelirken, Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Açıklamamızı Anıtkabir'de yapacağız" diye konuştu. 2023 seçimlerine 6 ay gibi kısa süre kalırken, siyasi partiler arasındaki ittifaklara yenileri eklenmeye başladı. Cumhur İttifakı, Millet İttifakı, Emek ve Özgürlük İttifakı'nın ardından dördüncü ittifakın ilan edilmesinde sona gelindi.  
2023 genel seçimleri öncesi siyasi partiler arasındaki ittifakların kulisleri hayli hareketli. Cumhur ve Millet İttifaklarının ardından yeni bir ittifak...

2023 genel seçimleri öncesi siyasi partiler arasındaki ittifaklarda konuşulmaya başladı. Cumhur ve Millet İttifaklarının ardından yeni bir ittifak daha kuruluyor.

Zafer Partisi, Memleket Partisi, Doğru Parti ve Adalet Partisi çalışmalarda sona gelirken, Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Açıklamamızı Anıtkabir'de yapacağız" diye konuştu.

2023 seçimlerine 6 ay gibi kısa süre kalırken, siyasi partiler arasındaki ittifaklara yenileri eklenmeye başladı. Cumhur İttifakı, Millet İttifakı, Emek ve Özgürlük İttifakı'nın ardından dördüncü ittifakın ilan edilmesinde sona gelindi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.