Başkan Görgel, ilk oy kullanacak gençlerle buluştu!

YEREL HABERLER 04.12.2022 - 14:15, Güncelleme: 05.12.2022 - 19:46
 

Başkan Görgel, ilk oy kullanacak gençlerle buluştu!

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, 2023 yerel seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya geldi.

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Şahin Avşarıoğlu ve parti yöneticileri gençlerle buluştu. Programla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Başkan Görgel,“İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye" diyecek ve ilk defa oy kullanacak gençlerimiz ile bir araya geldik. Gençlerimizin enerjisinden aldığımız güçle; Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla davamızı gönülden gönüle taşımaya devam edeceğiz.”dedi.
Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, 2023 yerel seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya geldi.

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Şahin Avşarıoğlu ve parti yöneticileri gençlerle buluştu.

Programla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Başkan Görgel,“İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye" diyecek ve ilk defa oy kullanacak gençlerimiz ile bir araya geldik.

Gençlerimizin enerjisinden aldığımız güçle; Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla davamızı gönülden gönüle taşımaya devam edeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.