Boşta kalan Sofiane Feghouli yeni takımıyla anlaştı!

SPOR 29.11.2022 - 20:41, Güncelleme: 30.11.2022 - 19:05
 

Boşta kalan Sofiane Feghouli yeni takımıyla anlaştı!

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra boşta olan 32 yaşındaki futbolcu Sofiane Feghouli Süper Lig ekibine imza attı.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra boşta olan 32 yaşındaki futbolcu Sofiane Feghouli  Süper Lig ekibine imza attı.  Son olarak Galatasaray forması giyen Sofiane Feghouli, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile sözleşme imzaladı. Fatih Karagümrük ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Feghouli’nin mukavelesi önümüzdeki transfer döneminden sonra geçerli olacak. Fatih Karagümrük'ten yapılan açıklamada, "32 yaşındaki orta saha oyuncusu Sofiane Feghouli ile önümüzdeki transfer döneminden itibaren geçerli olmak üzere 1.5 yıllık anlaşmaya varılmıştır." ifadeleri kullanıldı.  
Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra boşta olan 32 yaşındaki futbolcu Sofiane Feghouli Süper Lig ekibine imza attı.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra boşta olan 32 yaşındaki futbolcu Sofiane Feghouli  Süper Lig ekibine imza attı. 

Son olarak Galatasaray forması giyen Sofiane Feghouli, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile sözleşme imzaladı. Fatih Karagümrük ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Feghouli’nin mukavelesi önümüzdeki transfer döneminden sonra geçerli olacak.

Fatih Karagümrük'ten yapılan açıklamada, "32 yaşındaki orta saha oyuncusu Sofiane Feghouli ile önümüzdeki transfer döneminden itibaren geçerli olmak üzere 1.5 yıllık anlaşmaya varılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.