2. Kahramanmaraş Biyokimya Günleri sempozyumu yapıldı!

YEREL HABERLER 29.11.2022 - 19:22, Güncelleme: 29.11.2022 - 19:22
 

2. Kahramanmaraş Biyokimya Günleri sempozyumu yapıldı!

Güneş T. Yüregir Anısına 2. Kahramanmaraş Biyokimya Günleri sempozyumu güneyin incisi Kahramanmaraş’ta gerçekleşti.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Türk Biyokimya Derneği işbirliği ile 26-27 Kasım 2022 tarihinde Güneş T. Yüregir Anısına 2. Kahramanmaraş Biyokimya Günleri sempozyumu güneyin incisi Kahramanmaraş’ta gerçekleşti. Sempozyum başkanlığını Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ergül Belge Kurutaş tarafından yapılan ve açılış konuşmasını KSÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafize Öksüz ve Türk Biyokimya Derneği Başkanı Prof. Dr. Doğan Yücel’in yaptığı sempozyumaTürkiye’nin birçok ilinden bilim insanı katıldı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya’nın kurucusu ve Türkiye’nin çok değerli bilim insanı Prof. Güneş T. Yüregir anısına düzenlenen sempozyum da “Prof. Güneş T.Yüregir Anısına” Prof.Dr. Kıymet Aksoy, Prof.Dr.MetinKılınç, Uz.Dr.Haluk Uygur ve Op.Dr.Duru Malyalı ile konuşmalar devam etti. Uzaktan katılım ile Prof.Dr.Diler Aslan, Prof.Dr.Erol Ömer Atalay ve Prof.Dr.Hatice Paşaoğlu “Prof. Güneş T. Yüregir Anısına” konuşmalarını tamamladı. Güneş Hoca ileilgili katılımcıların anıları ve mesajların okunması sonrasında açılış konuşma bölümü tamamlandı. Panelde soru-cevap bölümünden sonra katılımcıların görüşleri ve fikirleri alındı. Program, toplu fotoğraf çekilmesi ve Kahramanmaraş gezisiyle sona erdi.  
Güneş T. Yüregir Anısına 2. Kahramanmaraş Biyokimya Günleri sempozyumu güneyin incisi Kahramanmaraş’ta gerçekleşti.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Türk Biyokimya Derneği işbirliği ile 26-27 Kasım 2022 tarihinde Güneş T. Yüregir Anısına 2. Kahramanmaraş Biyokimya Günleri sempozyumu güneyin incisi Kahramanmaraş’ta gerçekleşti.

Sempozyum başkanlığını Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ergül Belge Kurutaş tarafından yapılan ve açılış konuşmasını KSÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafize Öksüz ve Türk Biyokimya Derneği Başkanı Prof. Dr. Doğan Yücel’in yaptığı sempozyumaTürkiye’nin birçok ilinden bilim insanı katıldı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya’nın kurucusu ve Türkiye’nin çok değerli bilim insanı Prof. Güneş T. Yüregir anısına düzenlenen sempozyum da “Prof. Güneş T.Yüregir Anısına” Prof.Dr. Kıymet Aksoy, Prof.Dr.MetinKılınç, Uz.Dr.Haluk Uygur ve Op.Dr.Duru Malyalı ile konuşmalar devam etti.

Uzaktan katılım ile Prof.Dr.Diler Aslan, Prof.Dr.Erol Ömer Atalay ve Prof.Dr.Hatice Paşaoğlu “Prof. Güneş T. Yüregir Anısına” konuşmalarını tamamladı. Güneş Hoca ileilgili katılımcıların anıları ve mesajların okunması sonrasında açılış konuşma bölümü tamamlandı.
Panelde soru-cevap bölümünden sonra katılımcıların görüşleri ve fikirleri alındı.
Program, toplu fotoğraf çekilmesi ve Kahramanmaraş gezisiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.