Dal, Şükür Vicdanımız Rahat, Alnımız Ak! Andırın'da kongre heyecanı!

YEREL HABERLER 28.11.2022 - 19:50, Güncelleme: 28.11.2022 - 19:50
 

Dal, Şükür Vicdanımız Rahat, Alnımız Ak! Andırın'da kongre heyecanı!

İYİ Parti Andırın 3. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Fatih Dal, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kongreye tek liste gidildi.

İYİ Parti Andırın 3. Olağan Genel Kurulu, dün Andırın Şehit Yasin HÖBEK Yatılı Bölge Orta Okulu Konferans Salonu’nda yapıldı. Tek liste ile gidilen mevcut Başkan Fatih Dal, güven tazeledi.  Kongreye; İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, İYİ Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztük, İYİ Parti Göksun ilçe Başkanı Ali Arslan, İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Mehmet Ali Taşkale, il yönetimi ve partililer katıldı. Coşku ve heyecanın dorukta yaşandığı kongrede, partiye katkı sağlayanlara teşekkür plaketi takdim edildi.  Dal, “Andırın'da kurumsal ve siyasi faaliyetlerini iki yıldır büyük bir özveri ile yürütüyoruz. Geçen bu zaman zarfında hiç bir olumsuzluk ve dışarıdan yapılan haksız söylemler bizleri ve siz inanmış gönüllüleri yıldıramadı ve yıldırmaya da gücü yetmeyecek.”dedi. İşte İYİ Parti Andırın İlçe Yönetimi: Mehmet Hanifi Doğan, İbrahim Benli, Yakup Kömür, Neslihan Şahin, İbrahim Yılmaz, Cuma Ali Çınkır, Hüseyin Göktürk, Şakir Kahveci, Yakup Sert, Musa Çatalbaş, Sinan Temiz, İbrahim Yaycıoğlu, Gürkan Kodal, Mehmet Peksoy, Esrafil Kuru, Tahir Gültekin, Sevim Gök, Mehmet Doğan, Bekir Arslantaş, İsmet Dağ, Nuri Şahin, Hasan Karalı, Durdu Temiz.  
İYİ Parti Andırın 3. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Fatih Dal, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kongreye tek liste gidildi.

İYİ Parti Andırın 3. Olağan Genel Kurulu, dün Andırın Şehit Yasin HÖBEK Yatılı Bölge Orta Okulu Konferans Salonu’nda yapıldı. Tek liste ile gidilen mevcut Başkan Fatih Dal, güven tazeledi. 

Kongreye; İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, İYİ Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztük, İYİ Parti Göksun ilçe Başkanı Ali Arslan, İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Mehmet Ali Taşkale, il yönetimi ve partililer katıldı. Coşku ve heyecanın dorukta yaşandığı kongrede, partiye katkı sağlayanlara teşekkür plaketi takdim edildi. 

Dal, “Andırın'da kurumsal ve siyasi faaliyetlerini iki yıldır büyük bir özveri ile yürütüyoruz. Geçen bu zaman zarfında hiç bir olumsuzluk ve dışarıdan yapılan haksız söylemler bizleri ve siz inanmış gönüllüleri yıldıramadı ve yıldırmaya da gücü yetmeyecek.”dedi.

İşte İYİ Parti Andırın İlçe Yönetimi:

Mehmet Hanifi Doğan, İbrahim Benli, Yakup Kömür, Neslihan Şahin, İbrahim Yılmaz, Cuma Ali Çınkır, Hüseyin Göktürk, Şakir Kahveci, Yakup Sert, Musa Çatalbaş, Sinan Temiz, İbrahim Yaycıoğlu, Gürkan Kodal, Mehmet Peksoy, Esrafil Kuru, Tahir Gültekin, Sevim Gök, Mehmet Doğan, Bekir Arslantaş, İsmet Dağ, Nuri Şahin, Hasan Karalı, Durdu Temiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.