İyi partili Taşkale, Başkan Benim Yönetimim Olacak!

YEREL HABERLER 28.11.2022 - 19:48, Güncelleme: 28.11.2022 - 19:48
 

İyi partili Taşkale, Başkan Benim Yönetimim Olacak!

İYİ Parti Afşin İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresinde mevcut Başkan Mehmet Ali Taşkale güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Kongreye; İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Ankara Büyükşehir Portaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Yılmaz, Andırın İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Dal, Göksun İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Arslan, Milletvekili adayları Faruk Atlı ve Mustafa Bastırmacı, İYİ Parti Afşin Kurucu İlçe Başkanı ve Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, İYİ Parti il yönetimi, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.     Kongrede konuşan  Başkan Mehmet Ali Taşkale; “Benim bu partiye geliş sebebim, partimizi yükseltme arzumdur. Amaçlarımız hep birdir. Hep de öyle olmak istiyoruz. Başkan ben değilim, başkan benim yönetimim olacak. Hep birlikte çalışmak istiyorum. Hedefimiz ilçemizde daha da büyümek partimizi daha da ileriye taşımaktır. Kongremize katılan partililerime çok teşekkür ediyorum ”dedi.   İşte İYİ Parti Afşin İlçe Yönetimi:   Mevlüt Kılınç, Haşim Meşe, Beyhan Çevik, Fahri Ertekin, Nazmiye Yıldız, Saltuk Karahan, Erdal Kul, Nuri Sakar, Fatih Şahan, Faruk Polat, Halil Gül, Kemal Alp, Adnan Yıldız, İlyas Erdoğan, Vedat Tüten, Nuri Hurmanlı, Mehmet Özdemir, Sefer Topal, Cebrail Türkcephe, Yusuf Güzel, Yusuf Özgül, İmdat Karabulut, Mehmet Durna, Arslan Konan, Hayrani Gel, Hasan Atmalı.
İYİ Parti Afşin İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresinde mevcut Başkan Mehmet Ali Taşkale güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Kongreye; İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, Ankara Büyükşehir Portaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Yılmaz, Andırın İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Dal, Göksun İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Arslan, Milletvekili adayları Faruk Atlı ve Mustafa Bastırmacı, İYİ Parti Afşin Kurucu İlçe Başkanı ve Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, İYİ Parti il yönetimi, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.
 
 
Kongrede konuşan  Başkan Mehmet Ali Taşkale; “Benim bu partiye geliş sebebim, partimizi yükseltme arzumdur. Amaçlarımız hep birdir. Hep de öyle olmak istiyoruz. Başkan ben değilim, başkan benim yönetimim olacak. Hep birlikte çalışmak istiyorum. Hedefimiz ilçemizde daha da büyümek partimizi daha da ileriye taşımaktır. Kongremize katılan partililerime çok teşekkür ediyorum ”dedi.
 
İşte İYİ Parti Afşin İlçe Yönetimi:
 
Mevlüt Kılınç, Haşim Meşe, Beyhan Çevik, Fahri Ertekin, Nazmiye Yıldız, Saltuk Karahan, Erdal Kul, Nuri Sakar, Fatih Şahan, Faruk Polat, Halil Gül, Kemal Alp, Adnan Yıldız, İlyas Erdoğan, Vedat Tüten, Nuri Hurmanlı, Mehmet Özdemir, Sefer Topal, Cebrail Türkcephe, Yusuf Güzel, Yusuf Özgül, İmdat Karabulut, Mehmet Durna, Arslan Konan, Hayrani Gel, Hasan Atmalı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.