İYİ Parti’de Hasan Kızıldağ rakibine şans tanımadı!

YEREL HABERLER 28.11.2022 - 19:38, Güncelleme: 28.11.2022 - 19:38
 

İYİ Parti’de Hasan Kızıldağ rakibine şans tanımadı!

İYİ Parti Türkoğlu 3. Olağan Genel Kurulu’nda İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Mustafa İmren ve mevcut Başkan Hasan Kızıldağ yarıştı.

İYİ Parti Türkoğlu 3. Olağan Genel Kurulu’nda İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Mustafa İmren ve mevcut Başkan Hasan Kızıldağ yarıştı. Sandıkta kazanan Hasan Kızıldağ oldu.      İYİ Parti Türkoğlu 3. Olağan Genel Kurulu, dün Türkoğlu Misak-i Milli salonunda gerçekleşti. Kongreye, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, İYİ Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, İYİ Parti Göksun İlçe Başkanı Ali Arslan, İYİ Parti Elbistan eski İlçe Başkanı Av. Hüseyin Gül, il yönetimi ve partililer katıldı.      Kongrede iki aday kıyasıya yarıştı. 399 delegenin 271’i sandığa gitti. Kullanılan oylardan 222’sini Hasan Kızıldağ alırken Mustafa İmren ise 48 oy aldı, 1 oy da geçersiz sayıldı.     Muhalefet yapmak kolay değil!   Kongrede konuşan İYİ Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Hasan Kızıldağ, “Günümüz siyasi atmosferinde muhalefetlik yapmak çok da kolay değil. Her türlü kısıtlama karşısında var hem kendi sesimizi hem de milletimizin sesini duyurmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Onların yaşadığı her sorununu ilgililere aktarıyoruz, çözüm arıyoruz.”dedi.  
İYİ Parti Türkoğlu 3. Olağan Genel Kurulu’nda İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Mustafa İmren ve mevcut Başkan Hasan Kızıldağ yarıştı.
İYİ Parti Türkoğlu 3. Olağan Genel Kurulu’nda İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Mustafa İmren ve mevcut Başkan Hasan Kızıldağ yarıştı. Sandıkta kazanan Hasan Kızıldağ oldu. 
 
 
İYİ Parti Türkoğlu 3. Olağan Genel Kurulu, dün Türkoğlu Misak-i Milli salonunda gerçekleşti. Kongreye, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, İYİ Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, İYİ Parti Göksun İlçe Başkanı Ali Arslan, İYİ Parti Elbistan eski İlçe Başkanı Av. Hüseyin Gül, il yönetimi ve partililer katıldı. 
 
 
Kongrede iki aday kıyasıya yarıştı. 399 delegenin 271’i sandığa gitti. Kullanılan oylardan 222’sini Hasan Kızıldağ alırken Mustafa İmren ise 48 oy aldı, 1 oy da geçersiz sayıldı.  
 
Muhalefet yapmak kolay değil!
 
Kongrede konuşan İYİ Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Hasan Kızıldağ, “Günümüz siyasi atmosferinde muhalefetlik yapmak çok da kolay değil. Her türlü kısıtlama karşısında var hem kendi sesimizi hem de milletimizin sesini duyurmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Onların yaşadığı her sorununu ilgililere aktarıyoruz, çözüm arıyoruz.”dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.