Mücahit Kara, 2023 seçimlerinde durmak yok yola devam!

YEREL HABERLER 26.11.2022 - 14:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 14:23
 

Mücahit Kara, 2023 seçimlerinde durmak yok yola devam!

Ak Parti onikişubat ilçe başkanlığı tarafından Osman Gazi Mahallesi mahalle danışma meclisi toplantı düzenlendi. Kara,"2023 seçimlerinde durmak yok yola devam.”

Ak Parti onikişubat ilçe başkanlığı tarafından Osman Gazi Mahallesi mahalle danışma meclisi toplantı düzenlendi. Toplantıya Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, teşkilat mensupları, mahalle muhtarları ve ilgililer katıldı. Programda konuşan Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, “Ülkemizin hedefleri ve mahallemizi istişare ettiğimiz toplantımızdan çıkan sonuç 2023 seçimlerinde de durmak yok yola devam.”dedi. İşte Başkan Kara’nın o açıklaması:  “Türkiye Yüzyılı İçin.Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek, İlçe Teşkilatlarımız, Mahalle Başkanımız, Muhtarımız ve Kıymetli hemşehrilerimizin katılımlarıyla Osman Gazi Mahallesi Mahalle Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştirdik. Ülkemizin hedefleri ve mahallemizi istişare ettiğimiz toplantımızdan çıkan sonuç 2023 seçimlerinde de Durmak Yok Yola Devam!”
Ak Parti onikişubat ilçe başkanlığı tarafından Osman Gazi Mahallesi mahalle danışma meclisi toplantı düzenlendi. Kara,"2023 seçimlerinde durmak yok yola devam.”

Ak Parti onikişubat ilçe başkanlığı tarafından Osman Gazi Mahallesi mahalle danışma meclisi toplantı düzenlendi.

Toplantıya Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, teşkilat mensupları, mahalle muhtarları ve ilgililer katıldı.

Programda konuşan Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, “Ülkemizin hedefleri ve mahallemizi istişare ettiğimiz toplantımızdan çıkan sonuç 2023 seçimlerinde de durmak yok yola devam.”dedi.

İşte Başkan Kara’nın o açıklaması: 

“Türkiye Yüzyılı İçin.Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek, İlçe Teşkilatlarımız, Mahalle Başkanımız, Muhtarımız ve Kıymetli hemşehrilerimizin katılımlarıyla Osman Gazi Mahallesi Mahalle Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştirdik. Ülkemizin hedefleri ve mahallemizi istişare ettiğimiz toplantımızdan çıkan sonuç 2023 seçimlerinde de Durmak Yok Yola Devam!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.