Podye nedir? Podye ne işe yarar? İşte detaylar…

AKTÜEL 26.11.2022 - 13:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 13:25
 

Podye nedir? Podye ne işe yarar? İşte detaylar…

Podye sanayilerde genellikle podya olarak bilinir. Ayrıca dışında şase ucu, kılıç sacı, tüfek sacı isimleri ile de bilinmektedir.

Podye sanayilerde genellikle podya olarak bilinir. Ayrıca dışında şase ucu, kılıç sacı, tüfek sacı isimleri ile de bilinmektedir. Bir şasi parçası olan podye araca yandan, önden ve alt bölümden gelen darbeleri korumak ile görevlidir. Araçlar kaza yaptıklarında öncelikle podyenin zarar görüp görülmediği bu sebeple kontrol edilmektedir.  İşe Yarar? Podye aracın iskeletinin bir bölümüdür. Bu sebeple şasinin önemli bir parçasıdır. Podye yol tutuşunu etkileyen bir bölümdür. Araçlarda kaza olması durumunda darbenin önlenmesinde podyenin görevi oldukça büyüktür.  
Podye sanayilerde genellikle podya olarak bilinir. Ayrıca dışında şase ucu, kılıç sacı, tüfek sacı isimleri ile de bilinmektedir.

Podye sanayilerde genellikle podya olarak bilinir. Ayrıca dışında şase ucu, kılıç sacı, tüfek sacı isimleri ile de bilinmektedir. Bir şasi parçası olan podye araca yandan, önden ve alt bölümden gelen darbeleri korumak ile görevlidir. Araçlar kaza yaptıklarında öncelikle podyenin zarar görüp görülmediği bu sebeple kontrol edilmektedir. 

İşe Yarar?

Podye aracın iskeletinin bir bölümüdür. Bu sebeple şasinin önemli bir parçasıdır. Podye yol tutuşunu etkileyen bir bölümdür. Araçlarda kaza olması durumunda darbenin önlenmesinde podyenin görevi oldukça büyüktür.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.