Kahramanmaraş’ta 13 bin cinsel içerikli ürün ele geçirildi!

YEREL HABERLER 25.11.2022 - 11:25, Güncelleme: 25.11.2022 - 11:25
 

Kahramanmaraş’ta 13 bin cinsel içerikli ürün ele geçirildi!

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından değeri toplam 1.3 Milyon TL olan kaçak 13 bin cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği tarafından değeri toplam 1.3 Milyon TL olan kaçak 13 bin cinsel içerikli ürün ele geçirildi. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  “İl Emniyet Müdürlüğümüz KOM Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği görevlilerimizce Kaçak Cinsel İçerikli Ürün sattığı değerlendirilen M.Ö. isimli şahsın depo olarak kullandığı adreste yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık olarak 1.3 Milyon TL olan genel toplamda 13.111 adet cinsel içerikli ürün ve 5880 paket sigara sarma kâğıdı ele geçirilmiş, M.Ö.isimli şahıs hakkında 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Kaçak Cinsel İçerikli Ürün – TCK 186 Bozulmuş ve Değiştirilmiş Gıda ve İlaçların Ticareti)suçu kapsamında soruşturmaya başlanılmıştır.” 
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından değeri toplam 1.3 Milyon TL olan kaçak 13 bin cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği tarafından değeri toplam 1.3 Milyon TL olan kaçak 13 bin cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“İl Emniyet Müdürlüğümüz KOM Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği görevlilerimizce Kaçak Cinsel İçerikli Ürün sattığı değerlendirilen M.Ö. isimli şahsın depo olarak kullandığı adreste yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık olarak 1.3 Milyon TL olan genel toplamda 13.111 adet cinsel içerikli ürün ve 5880 paket sigara sarma kâğıdı ele geçirilmiş,

M.Ö.isimli şahıs hakkında 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Kaçak Cinsel İçerikli Ürün – TCK 186 Bozulmuş ve Değiştirilmiş Gıda ve İlaçların Ticareti)suçu kapsamında soruşturmaya başlanılmıştır.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.