Güven, Şehrimizin çok güzel tanıtım fırsatı olacak!

YEREL HABERLER 24.11.2022 - 21:01, Güncelleme: 24.11.2022 - 21:01
 

Güven, Şehrimizin çok güzel tanıtım fırsatı olacak!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven EXPO 2023’ün Kahramanmaraş’a büyük bir değer kazandıracağını kaydetti. Güven“çok güzel bir tanıtım fırsatı olacak”dedi

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven EXPO 2023’ün Kahramanmaraş’a büyük bir değer kazandıracağını kaydetti. Güven “çok güzel bir tanıtım fırsatı olacak”dedi. Güven, “Buraya gelecek insanlar Kahramanmaraş’ın bir parçası olan Afşin’i bütünüyle görecekler. İnşallah Kahramanmaraş açısından çok güzel bir tanıtım fırsatı olacak.”dedi. İşte Başkan Güven’in o açıklaması: “ Kahramanmaraş’a büyük bir değer kazandıracak önemli bir alan EXPO. Tüm dünyanın dikkatini çekecek, milyonların ziyaret edeceği bir alan. Daha önce gezme imkanım olmuştu, genel durumunu ve bize ayrılan yerleri konuştuk. Birkaç ay öncesinde proje çalışmalarına başlamıştık, sabırsızlıkla yerlerinin teslim edilmesini bekliyorduk. Yerimizi gördük, Nisan ayına hazır bir şekilde ilçemizi tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtacak şekilde standımızı kuracağız. Buraya gelecek insanlar Kahramanmaraş’ın bir parçası olan Afşin’i bütünüyle görecekler. İnşallah Kahramanmaraş açısından çok güzel bir tanıtım fırsatı olacak. Özellikle Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e teşekkür ediyorum.”
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven EXPO 2023’ün Kahramanmaraş’a büyük bir değer kazandıracağını kaydetti. Güven“çok güzel bir tanıtım fırsatı olacak”dedi

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven EXPO 2023’ün Kahramanmaraş’a büyük bir değer kazandıracağını kaydetti. Güven “çok güzel bir tanıtım fırsatı olacak”dedi.

Güven, “Buraya gelecek insanlar Kahramanmaraş’ın bir parçası olan Afşin’i bütünüyle görecekler. İnşallah Kahramanmaraş açısından çok güzel bir tanıtım fırsatı olacak.”dedi.

İşte Başkan Güven’in o açıklaması: “ Kahramanmaraş’a büyük bir değer kazandıracak önemli bir alan EXPO. Tüm dünyanın dikkatini çekecek, milyonların ziyaret edeceği bir alan. Daha önce gezme imkanım olmuştu, genel durumunu ve bize ayrılan yerleri konuştuk.

Birkaç ay öncesinde proje çalışmalarına başlamıştık, sabırsızlıkla yerlerinin teslim edilmesini bekliyorduk. Yerimizi gördük, Nisan ayına hazır bir şekilde ilçemizi tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtacak şekilde standımızı kuracağız. Buraya gelecek insanlar Kahramanmaraş’ın bir parçası olan Afşin’i bütünüyle görecekler. İnşallah Kahramanmaraş açısından çok güzel bir tanıtım fırsatı olacak. Özellikle Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.