İl başkanı Çabukel, Tekerek’in başkan adaylığına ne dedi?

YEREL HABERLER 24.11.2022 - 10:27, Güncelleme: 24.11.2022 - 10:27
 

İl başkanı Çabukel, Tekerek’in başkan adaylığına ne dedi?

İyi parti Kahramanmaraş il başkanı av. Ahmet Çabukel, İyi parti il başkan adaylığını açıklayan başkan yardımcısı Süleyman Tekerek için ne dedi? İşte detaylar…

İyi parti Kahramanmaraş il başkan yardımcısı Süleyman Tekerek, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile il başkan adaylığını açıkladı. Peki, İyi parti Kahramanmaraş il başkanı av. Ahmet Çabukel bu adaylığa ne dedi? Başkan Çabukel sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile, “Süleyman Tekerek başkanımıza çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar dilerim.”dedi. İşte Çabukel’in o açıklaması: “Bugüne kadar beraber yol yürümekten gurur duyduğum. Hiç bir çalışmadan kaçmayan. Şikayet edip sosyal medyada dedikodu üretmek dururken hiç durmadan partimiz, milletimiz, şehrimiz ve teşkilatlarımız için çalışan İl Başkan Yardımcığı görevini uzun süredir sürdüren yol arkadaşım Süleyman Tekerek başkanımıza çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar dilerim. Bayrağı daha da zirveye taşıyacağına öncelikle genel seçim başta olmak üzere yerel seçimi de başarı ile çıkaracağına inancımız sonsuzdur. Hayırlı uğurlu olsun.”  
İyi parti Kahramanmaraş il başkanı av. Ahmet Çabukel, İyi parti il başkan adaylığını açıklayan başkan yardımcısı Süleyman Tekerek için ne dedi? İşte detaylar…

İyi parti Kahramanmaraş il başkan yardımcısı Süleyman Tekerek, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile il başkan adaylığını açıkladı.

Peki, İyi parti Kahramanmaraş il başkanı av. Ahmet Çabukel bu adaylığa ne dedi?

Başkan Çabukel sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile, “Süleyman Tekerek başkanımıza çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar dilerim.”dedi.

İşte Çabukel’in o açıklaması: “Bugüne kadar beraber yol yürümekten gurur duyduğum. Hiç bir çalışmadan kaçmayan. Şikayet edip sosyal medyada dedikodu üretmek dururken hiç durmadan partimiz, milletimiz, şehrimiz ve teşkilatlarımız için çalışan İl Başkan Yardımcığı görevini uzun süredir sürdüren yol arkadaşım Süleyman Tekerek başkanımıza çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar dilerim. Bayrağı daha da zirveye taşıyacağına öncelikle genel seçim başta olmak üzere yerel seçimi de başarı ile çıkaracağına inancımız sonsuzdur. Hayırlı uğurlu olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.