Kongreye günler kala Nuri Kara başkan adaylığını açıkladı!

YEREL HABERLER 24.11.2022 - 10:17, Güncelleme: 24.11.2022 - 10:17
 

Kongreye günler kala Nuri Kara başkan adaylığını açıkladı!

İYİ Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Nuri Kara, İYİ Parti Onikişubat ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı."Ben sizin sülalenizi parayla satın alırım!"

İYİ Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Nuri Kara, İYİ Parti Onikişubat ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı.  İYİ Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Nuri Kara, 26 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan İYİ Parti Onikişubat ilçe başkanlığının kongresi öncesi başkan adaylığını açıkladı. Kara, “Teşkilat mensubu arkadaşlarımın desteği ve dostlarımın duasıyla İYİ Parti Onikişubat İlçe başkanlığına aday olduğumu siz değerli arkadaşlarıma bildiriyorum. Dostlarımla çıktığım bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”dedi. “Ben sizin sülalenizi parayla satın alırım” Sosyal medya hesabında bir takım iddialara da cevap veren Başkan adayı Kara, “Parası yok diyenlere, Ben sizin sülalenizi parayla satın alırım. Çünkü sizin onurunuz yok. Ama siz benim ceketimin düğmesini bile alamazsınız.O benim şerefimdir.”ifadelerine yer verdi.   
İYİ Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Nuri Kara, İYİ Parti Onikişubat ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı."Ben sizin sülalenizi parayla satın alırım!"

İYİ Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Nuri Kara, İYİ Parti Onikişubat ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. 

İYİ Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Nuri Kara, 26 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan İYİ Parti Onikişubat ilçe başkanlığının kongresi öncesi başkan adaylığını açıkladı.

Kara, “Teşkilat mensubu arkadaşlarımın desteği ve dostlarımın duasıyla İYİ Parti Onikişubat İlçe başkanlığına aday olduğumu siz değerli arkadaşlarıma bildiriyorum. Dostlarımla çıktığım bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”dedi.

“Ben sizin sülalenizi parayla satın alırım”

Sosyal medya hesabında bir takım iddialara da cevap veren Başkan adayı Kara, “Parası yok diyenlere, Ben sizin sülalenizi parayla satın alırım. Çünkü sizin onurunuz yok. Ama siz benim ceketimin düğmesini bile alamazsınız.O benim şerefimdir.”ifadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.