Durmuş Karcıoğlu’ndan büyük başarı! Seçimlere bağımsız girmişti!

YEREL HABERLER 21.11.2022 - 14:18, Güncelleme: 21.11.2022 - 14:18
 

Durmuş Karcıoğlu’ndan büyük başarı! Seçimlere bağımsız girmişti!

İş insanı Durmuş Karcıoğlu, KMTSO seçimlerinde 14. Komiteden bağımsız aday olarak girdiği seçimi kazandı. Karcıoğlu kısa sürede büyük başarı sağladı.

KMTSO seçimlerine son 12 gün kala saha çalışmalarına başlayan ve komite üyelerinin büyük Teveccühüyle karşılanan Karcıoğlu bağımsız aday olarak girdiği 14. Komite’de ipi göğüslemeyi başardı.  “Hizmet üretmeye devam” Seçim sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karcıoğlu şu ifadelere yer verdi, “Teşekkürler Kahramanmaraş. 14.Komiteden 12 günde turuncu liste ile bağımsız olarak seçimi kazanmanın hakli gururunu seçim ekibime ve çalışma arkadaşlarıma borçluyum. Minnettarım emeği geçen ve destek olan herkese.243 Seçmenin temsilcisi olarak herkese kapımız her zaman açık. Rekabet bitti kardeşlik ve birlik zamanı. Hizmet üretmeye devam.”
İş insanı Durmuş Karcıoğlu, KMTSO seçimlerinde 14. Komiteden bağımsız aday olarak girdiği seçimi kazandı. Karcıoğlu kısa sürede büyük başarı sağladı.

KMTSO seçimlerine son 12 gün kala saha çalışmalarına başlayan ve komite üyelerinin büyük Teveccühüyle karşılanan Karcıoğlu bağımsız aday olarak girdiği 14. Komite’de ipi göğüslemeyi başardı. 

“Hizmet üretmeye devam”

Seçim sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karcıoğlu şu ifadelere yer verdi, “Teşekkürler Kahramanmaraş. 14.Komiteden 12 günde turuncu liste ile bağımsız olarak seçimi kazanmanın hakli gururunu seçim ekibime ve çalışma arkadaşlarıma borçluyum.

Minnettarım emeği geçen ve destek olan herkese.243 Seçmenin temsilcisi olarak herkese kapımız her zaman açık. Rekabet bitti kardeşlik ve birlik zamanı. Hizmet üretmeye devam.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.