Hakan Dedeoğlu, 13. Komite ile KMTSO meclisine girdi!

YEREL HABERLER 21.11.2022 - 14:13, Güncelleme: 21.11.2022 - 14:13
 

Hakan Dedeoğlu, 13. Komite ile KMTSO meclisine girdi!

Siyasetçi ve iş insanı Hakan Dedeoğlu, KMTSO seçimlerinde başkan adayı olduğu 13. Komitede ipi göğüsleyen taraf oldu. Dedeoğlu KMTSO meclisine girmeyi başardı.

Siyasetçi ve iş insanı Hakan Dedeoğlu, KMTSO seçimlerinde başkan adayı olduğu 13. Komitede ipi göğüsleyen taraf oldu. Dedeoğlu, mavi liste ile KMTSO meclisine girmeyi başardı.  Deva Partisi onikişubat ilçe başkanı olan iş insanı Hakan Dedeoğlu, KMTSO seçimlerinde 13. Komite başkanlığı için mavi listeden aday oldu. Yapılan seçimlerin ardından Dedeoğlu, komite başkanlığına seçilerek KMTSO meclisine girmeyi başardı.  “13. Komite, Kazanan Kahramanmaraş” Seçim sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Dedeoğlu, “Yapılan KMTSO seçimlerinde 13. Komitede bizlerin seçilmesinde sahada bizimle ter döken arkadaşlarıma, bizlere güvenip oy veren komite üyelerimize ve tüm görevli seçim kurulu, emniyet, basın mensubu ve oda çalışanlarına teşekkür ederim. Bundan sonra komitemiz için çok farklı olacak inşallah en kısa zamanda kanıtlayacağız ve bize güvenenlerin güvenini boşa çıkartmayacağız. Kazanan 13. Komite, Kazanan Kahramanmaraş.”ifadelerine yer verdi.   
Siyasetçi ve iş insanı Hakan Dedeoğlu, KMTSO seçimlerinde başkan adayı olduğu 13. Komitede ipi göğüsleyen taraf oldu. Dedeoğlu KMTSO meclisine girmeyi başardı.

Siyasetçi ve iş insanı Hakan Dedeoğlu, KMTSO seçimlerinde başkan adayı olduğu 13. Komitede ipi göğüsleyen taraf oldu. Dedeoğlu, mavi liste ile KMTSO meclisine girmeyi başardı. 

Deva Partisi onikişubat ilçe başkanı olan iş insanı Hakan Dedeoğlu, KMTSO seçimlerinde 13. Komite başkanlığı için mavi listeden aday oldu. Yapılan seçimlerin ardından Dedeoğlu, komite başkanlığına seçilerek KMTSO meclisine girmeyi başardı. 

“13. Komite, Kazanan Kahramanmaraş”

Seçim sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Dedeoğlu, “Yapılan KMTSO seçimlerinde 13. Komitede bizlerin seçilmesinde sahada bizimle ter döken arkadaşlarıma, bizlere güvenip oy veren komite üyelerimize ve tüm görevli seçim kurulu, emniyet, basın mensubu ve oda çalışanlarına teşekkür ederim.

Bundan sonra komitemiz için çok farklı olacak inşallah en kısa zamanda kanıtlayacağız ve bize güvenenlerin güvenini boşa çıkartmayacağız. Kazanan 13. Komite, Kazanan Kahramanmaraş.”ifadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.