Adliyedeki o sorunlar çözüme kavuşuyor! Milletvekili Özdemir açıkladı!

YEREL HABERLER 17.11.2022 - 23:05, Güncelleme: 18.11.2022 - 19:17
 

Adliyedeki o sorunlar çözüme kavuşuyor! Milletvekili Özdemir açıkladı!

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş adliyesi ve Türkoğlu adliyesiyle ilgili yeni gelişmeleri duyurdu.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüştü.  Özdemir görüşme sonrası Kahramanmaraş adliyesi ve Türkoğlu adliyesiyle ilgili yeni gelişmeleri duyurdu. Milletvekili Özdemir sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ ile görüşmemizde; Daha önce yer sorununu çözüme kavuşturduğumuz Kahramanmaraş Adliye Ek Binasının yapım işini konuştuk. Ayrıca Sayın Bakanımız; Türkoğlu ilçemize yeni adliyenin projesinin hazırlanması talimatını verdi. Sayın Bakanımıza taleplerimize göstermiş olduğu çözümcü yaklaşımları için teşekkür ederiz.”ifadelerine yer verdi.  fisiltihaber.com.tr - yerel haberler   
Ak parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş adliyesi ve Türkoğlu adliyesiyle ilgili yeni gelişmeleri duyurdu.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüştü. 

Özdemir görüşme sonrası Kahramanmaraş adliyesi ve Türkoğlu adliyesiyle ilgili yeni gelişmeleri duyurdu.

Milletvekili Özdemir sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda,

“Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ ile görüşmemizde; Daha önce yer sorununu çözüme kavuşturduğumuz Kahramanmaraş Adliye Ek Binasının yapım işini konuştuk. Ayrıca Sayın Bakanımız; Türkoğlu ilçemize yeni adliyenin projesinin hazırlanması talimatını verdi.

Sayın Bakanımıza taleplerimize göstermiş olduğu çözümcü yaklaşımları için teşekkür ederiz.”ifadelerine yer verdi. 

fisiltihaber.com.tr - yerel haberler 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.