Güngör, 200 Milyon TL’nin üzerinde yatırım hayata geçirdik!

YEREL HABERLER 17.11.2022 - 21:30, Güncelleme: 17.11.2022 - 21:30
 

Güngör, 200 Milyon TL’nin üzerinde yatırım hayata geçirdik!

Güngör, “3,5 yıllık süreçte çiftçilerimize ve üreticilerimize yönelik 200 Milyon TL’nin üzerinde yatırım hayata geçirdik.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 8’incisi düzenlenen Kahramanmaraş Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.  Açılış programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş’ımızın yüzölçümünün yaklaşık 3’te 1’i tarım alanı. Topraklarımızın da çok verimli olduğunu ifade etmek istiyorum. Bazı yörelerimizde yılda ikiden fazla ürün alma imkânımız oluyor.”dedi. Güngör konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Arazi ve mera yollarının iyileştirilmesi, sulama ve fide desteği noktasında ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi olarak 3,5 yıllık süreçte çiftçilerimize ve üreticilerimize yönelik 200 Milyon TL’nin üzerinde yatırım hayata geçirdik. Şehrimiz ve çiftçilerimiz için son derece önemli olan 8. Kahramanmaraş Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’mızın da hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Güngör, “3,5 yıllık süreçte çiftçilerimize ve üreticilerimize yönelik 200 Milyon TL’nin üzerinde yatırım hayata geçirdik.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 8’incisi düzenlenen Kahramanmaraş Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi. 

Açılış programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş’ımızın yüzölçümünün yaklaşık 3’te 1’i tarım alanı. Topraklarımızın da çok verimli olduğunu ifade etmek istiyorum. Bazı yörelerimizde yılda ikiden fazla ürün alma imkânımız oluyor.”dedi.

Güngör konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Arazi ve mera yollarının iyileştirilmesi, sulama ve fide desteği noktasında ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi olarak 3,5 yıllık süreçte çiftçilerimize ve üreticilerimize yönelik 200 Milyon TL’nin üzerinde yatırım hayata geçirdik. Şehrimiz ve çiftçilerimiz için son derece önemli olan 8. Kahramanmaraş Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’mızın da hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.