Çekimlerine başlanan Türk Tutkusu’nun konusu nedir?

DİZİ - FİLM 16.11.2022 - 21:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 21:48
 

Çekimlerine başlanan Türk Tutkusu’nun konusu nedir?

İspanyol kanalı için çekilen Türk Tutkusu'nun çekimleri başladı. Peki dizinin konusu nedir? Türk Tutkusu’nda kimler rol alıyor? İşte detaylar…

İspanyol kanalı Antena 3 için çekilen Türk Tutkusu'nun çekimleri başladı. Dizinin başrollerinde İlker Kaleli ve  Maggie Civantos yer alıyor. İstanbul’da çekim yeri olarak Kilyos ve Balat bölgesini tercih eden İspanyollar dizinin Türkiye’deki bazı sahnelerini de Bursa da tamamlayacaklar. İlker Kaleli’nin Yaman adlı antikacıyı, Maggie Civantos’un güzel sanatlar öğretmeni ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia’yı oynadığı dizi Türkiye-İspanya hattında macera, aksiyon ve tutkulu aşk konusunu işliyor. İlk etapta Avrupa ve Güney Amerika’da yayınlanacak dizinin dijital platformlar ile diğer ülkelere ulaşması planlanıyor. fisiltihaber.com.tr - dizi - film   
İspanyol kanalı için çekilen Türk Tutkusu'nun çekimleri başladı. Peki dizinin konusu nedir? Türk Tutkusu’nda kimler rol alıyor? İşte detaylar…

İspanyol kanalı Antena 3 için çekilen Türk Tutkusu'nun çekimleri başladı. Dizinin başrollerinde İlker Kaleli ve  Maggie Civantos yer alıyor.

İstanbul’da çekim yeri olarak Kilyos ve Balat bölgesini tercih eden İspanyollar dizinin Türkiye’deki bazı sahnelerini de Bursa da tamamlayacaklar.

İlker Kaleli’nin Yaman adlı antikacıyı, Maggie Civantos’un güzel sanatlar öğretmeni ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia’yı oynadığı dizi Türkiye-İspanya hattında macera, aksiyon ve tutkulu aşk konusunu işliyor.

İlk etapta Avrupa ve Güney Amerika’da yayınlanacak dizinin dijital platformlar ile diğer ülkelere ulaşması planlanıyor.

fisiltihaber.com.tr - dizi - film 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.