Kombi yakmayan komşunuzu şikayet edebilirsiniz!

AKTÜEL 15.11.2022 - 21:50, Güncelleme: 15.11.2022 - 21:50
 

Kombi yakmayan komşunuzu şikayet edebilirsiniz!

Bu yıl kış ayları çok çetin geçeceğe benziyor. Akaryakıt fiyatları göz önünde bulundurulduğunda vatandaşlar kara kara kışı nasıl geçireceğini düşünüyor.

Bu yıl kış ayları çok çetin geçeceğe benziyor. Akaryakıt fiyatları göz önünde bulundurulduğunda vatandaşlar kara kara kışı nasıl geçireceğini düşünüyor. Artık apartmanda kombi yakmayıp sizin ısınmanızı etkileyen komşularınızı şikayet edebilirsiniz. Peki, nasıl işte detaylar… Isınmak için kombisini yakmayanlara tepkiler var. Ara katta oturan vatandaşlar hem alt hem de üst katından gelen sıcaklıkla rahatça ısınabiliyor. Fakat bu kişilerin bu sebeple kombiyi yakmaması, peteklerini kapatması ciddi sorunlara sebep olabilir.  634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunun 18. Maddesine göre komşuların birbirlerini rahatsız etmemesi, birbirlerinin hakkını çiğnememesi ve yönetim planı hükümlerine karşılıklı olarak uyması gerekiyor. fisiltihaber.com.tr   
Bu yıl kış ayları çok çetin geçeceğe benziyor. Akaryakıt fiyatları göz önünde bulundurulduğunda vatandaşlar kara kara kışı nasıl geçireceğini düşünüyor.

Bu yıl kış ayları çok çetin geçeceğe benziyor. Akaryakıt fiyatları göz önünde bulundurulduğunda vatandaşlar kara kara kışı nasıl geçireceğini düşünüyor. Artık apartmanda kombi yakmayıp sizin ısınmanızı etkileyen komşularınızı şikayet edebilirsiniz. Peki, nasıl işte detaylar…

Isınmak için kombisini yakmayanlara tepkiler var. Ara katta oturan vatandaşlar hem alt hem de üst katından gelen sıcaklıkla rahatça ısınabiliyor. Fakat bu kişilerin bu sebeple kombiyi yakmaması, peteklerini kapatması ciddi sorunlara sebep olabilir. 

634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunun 18. Maddesine göre komşuların birbirlerini rahatsız etmemesi, birbirlerinin hakkını çiğnememesi ve yönetim planı hükümlerine karşılıklı olarak uyması gerekiyor.

fisiltihaber.com.tr 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.