İYİ Parti Onikişubat İlçe başkanlığının kongre tarihi belli oldu!

YEREL HABERLER 11.11.2022 - 20:43, Güncelleme: 11.11.2022 - 20:43
 

İYİ Parti Onikişubat İlçe başkanlığının kongre tarihi belli oldu!

Geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti Onikişubat İlçe başkanı olarak atanan Av. Osman Ay, delege seçiminin ardından ilçe kongre tarihi açıkladı.

Başkan Ay sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada ilçe kongre tarihinin 26.11.2022 tarihinde yapılacağını kaydetti. Av. Osman Ay, “İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı olarak yönetim kurulumuz ile birlikte almış olduğumuz karar gereğince 26.11.2022 Cumartesi Günü saat 09:00 ile 17:00 arası Onikişubat İlçemizin 3’üncü olağan kongresi yapılacaktır. Onikişubat ilçe Başkanlık binamızda yapılacak olan kongremize delegelerimiz, partililerimiz ve tüm halkımız davetlidir.”dedi.   Ay, diğer taraftan delege seçimi hakkında konuştu.  Osman Ay,“Değerli arkadaşlar yoğun soru üzerine bir paylaşım yapma ihtiyacı doğmuştur. Delege seçimimiz il seçim işleri başkanlığımız ve gözlemci milletvekilimiz eşliğinde tüm ilçe başkanı adaylarının birer temsilci ataması suretiyle yapılmıştır. Cinsiyet kotasına da dikkat edilerek 400 asil 100 yedek delege belirlenmiş ve kongre kararıyla birlikte il seçim kuruluna gönderilmiştir. İl seçim kurulu delege listesini tekrar tarafımıza gönderdikten sonra liste 3 gün askıda kalacak ve itirazı olan varsa yapacaktır. Delege seçilen tüm delegelerimize de delege seçildiği bildirilecektir.”ifadelerine yer verdi.   
Geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti Onikişubat İlçe başkanı olarak atanan Av. Osman Ay, delege seçiminin ardından ilçe kongre tarihi açıkladı.

Başkan Ay sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada ilçe kongre tarihinin 26.11.2022 tarihinde yapılacağını kaydetti.

Av. Osman Ay, “İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı olarak yönetim kurulumuz ile birlikte almış olduğumuz karar gereğince 26.11.2022 Cumartesi Günü saat 09:00 ile 17:00 arası Onikişubat İlçemizin 3’üncü olağan kongresi yapılacaktır. Onikişubat ilçe Başkanlık binamızda yapılacak olan kongremize delegelerimiz, partililerimiz ve tüm halkımız davetlidir.”dedi.

 

Ay, diğer taraftan delege seçimi hakkında konuştu. 

Osman Ay,“Değerli arkadaşlar yoğun soru üzerine bir paylaşım yapma ihtiyacı doğmuştur. Delege seçimimiz il seçim işleri başkanlığımız ve gözlemci milletvekilimiz eşliğinde tüm ilçe başkanı adaylarının birer temsilci ataması suretiyle yapılmıştır.

Cinsiyet kotasına da dikkat edilerek 400 asil 100 yedek delege belirlenmiş ve kongre kararıyla birlikte il seçim kuruluna gönderilmiştir. İl seçim kurulu delege listesini tekrar tarafımıza gönderdikten sonra liste 3 gün askıda kalacak ve itirazı olan varsa yapacaktır. Delege seçilen tüm delegelerimize de delege seçildiği bildirilecektir.”ifadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.