Psikolojik gerilim filmini Huzurevi Ketum sete çıkıyor!

DİZİ - FİLM 11.11.2022 - 18:50, Güncelleme: 11.11.2022 - 18:50
 

Psikolojik gerilim filmini Huzurevi Ketum sete çıkıyor!

Huzurevi Ketum filminin çekimleri 15 Kasım’da Erdek'te başlayacak. Çekim öncesi oyuncular okuma provalarında bir araya geldi.

Huzurevi Ketum filmi kadrosunda Rüya Yürüten, Meral Konrat, Tayfun Sav, Belma Memati, Neslihan Ayşe Öztürk, Şükran Çağman, Seyithan Özdemir, Murat Güleç ve çocuk oyuncular Melinda Özleyen, Demir Balcı, Dila Hatun Karaaslan gibi oyuncular yer alıyor. Huzurevi Ketum filminin konusu: Erdek'te yerel gazeteci olan Meral'in en büyük hayali roman yazarı olmaktır. Gazetede çalıştığı bir gün Erdek'teki bir huzureviyle ilgili araştırdığı haberler sonrasında şüpheli ölümlere denk gelir ve huzureviyle ilgili detayları öğrenmek üzere işin peşine düşer. Huzurevine yaptığı ziyarette kendisini huzurevinin eski hemşiresi Belçin karşılamaktadır. Üç günlük bu kısa ziyaretin kendisi için yeni bir başlangıç noktası olacağını düşünen Meral, huzurevinin Ketum'un mabedi olduğunu öğrenecektir. fisiltihaber.com.tr – dizi film 
Huzurevi Ketum filminin çekimleri 15 Kasım’da Erdek'te başlayacak. Çekim öncesi oyuncular okuma provalarında bir araya geldi.

Huzurevi Ketum filmi kadrosunda Rüya Yürüten, Meral Konrat, Tayfun Sav, Belma Memati, Neslihan Ayşe Öztürk, Şükran Çağman, Seyithan Özdemir, Murat Güleç ve çocuk oyuncular Melinda Özleyen, Demir Balcı, Dila Hatun Karaaslan gibi oyuncular yer alıyor.

Huzurevi Ketum filminin konusu:

Erdek'te yerel gazeteci olan Meral'in en büyük hayali roman yazarı olmaktır. Gazetede çalıştığı bir gün Erdek'teki bir huzureviyle ilgili araştırdığı haberler sonrasında şüpheli ölümlere denk gelir ve huzureviyle ilgili detayları öğrenmek üzere işin peşine düşer. Huzurevine yaptığı ziyarette kendisini huzurevinin eski hemşiresi Belçin karşılamaktadır. Üç günlük bu kısa ziyaretin kendisi için yeni bir başlangıç noktası olacağını düşünen Meral, huzurevinin Ketum'un mabedi olduğunu öğrenecektir.

fisiltihaber.com.tr – dizi film 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.