Güngör, Kahramanmaraş’ın Ulaşım Ağını Güçlendiriyoruz!

YEREL HABERLER 10.11.2022 - 19:38, Güncelleme: 10.11.2022 - 19:38
 

Güngör, Kahramanmaraş’ın Ulaşım Ağını Güçlendiriyoruz!

Güngör, “Şehir merkezimizin, ilçelerimizin ve mahallelerimizin ulaşım ağını güçlendirmek için çok ciddi yatırımlar hayata geçirdik.” dedi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde görev yapan muhtarları makamında ağırladı. Güngör, “Şehir merkezimizin, ilçelerimizin ve mahallelerimizin ulaşım ağını güçlendirmek için çok ciddi yatırımlar hayata geçirdik. Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak projemizi tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Kanlıdere’ye yeni bir köprü kazandırdık. Batı mahallelerine ulaşımı yarı yarıya kısaltan İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı’nı trafiğe açtık. Ağcalı Kavşağı’ndan Adana Yolu’na transit geçiş imkânı sağlayan 4 kilometre uzunluğunda ve 55 metre genişliğindeki Güney Bağlantı Yolu’nda da çalışmalarımız hızla ilerliyor. Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerimizin merkezi dışındaki kırsal mahallelerimizde de ciddi ulaşım yatırımları gerçekleştirdik. Mahallelerimizin ulaşım standardını artırdık ve artırmaya devam ediyoruz.”dedi. İşte  Başkan Güngör’ün o açıklaması: “Onikişubat ve Dulkadiroğlu bizim merkez ilçelerimiz. Nüfusumuzun yarısı bu iki ilçemizde ikamet ediyor. Bizler de şehrimizin ve hemşehrilerimizin hayat standartlarını artırmak için altyapıdan ulaşıma, turizme, kültür sanata pek çok alanda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerimizin altyapısının büyük bir kısmının yenilenmesi gerekiyordu. Bunun için ciddi bir çalışma gerçekleştirdik ve finansman sağladık. Altyapı yenileme çalışmalarımız hızla sürüyor. Bu çalışmalarla şehrimizin en az 100 yıllık geleceğine katkıda bulunmuş olacağız. Binevler’de başlattığımız cadde yenileme projemiz hızla devam ediyor. Altyapı çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Üstyapı çalışmalarında da büyük bir aşama kat ettik. 100 Milyon TL’lik yatırımla inşallah bölgeye yeni yürüyüş ve bisiklet yoları, aydınlatma ve kent mobilyaları kazandıracağız. Alt ve üstyapısıyla birlikte baştan uca yenilenen bu caddemiz Binevler bölgemizin çehresini değiştirecek ve katma değerini artıracak. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.”
Güngör, “Şehir merkezimizin, ilçelerimizin ve mahallelerimizin ulaşım ağını güçlendirmek için çok ciddi yatırımlar hayata geçirdik.” dedi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde görev yapan muhtarları makamında ağırladı.

Güngör, “Şehir merkezimizin, ilçelerimizin ve mahallelerimizin ulaşım ağını güçlendirmek için çok ciddi yatırımlar hayata geçirdik. Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak projemizi tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Kanlıdere’ye yeni bir köprü kazandırdık. Batı mahallelerine ulaşımı yarı yarıya kısaltan İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı’nı trafiğe açtık. Ağcalı Kavşağı’ndan Adana Yolu’na transit geçiş imkânı sağlayan 4 kilometre uzunluğunda ve 55 metre genişliğindeki Güney Bağlantı Yolu’nda da çalışmalarımız hızla ilerliyor. Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerimizin merkezi dışındaki kırsal mahallelerimizde de ciddi ulaşım yatırımları gerçekleştirdik. Mahallelerimizin ulaşım standardını artırdık ve artırmaya devam ediyoruz.”dedi.

İşte  Başkan Güngör’ün o açıklaması: “Onikişubat ve Dulkadiroğlu bizim merkez ilçelerimiz. Nüfusumuzun yarısı bu iki ilçemizde ikamet ediyor. Bizler de şehrimizin ve hemşehrilerimizin hayat standartlarını artırmak için altyapıdan ulaşıma, turizme, kültür sanata pek çok alanda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerimizin altyapısının büyük bir kısmının yenilenmesi gerekiyordu. Bunun için ciddi bir çalışma gerçekleştirdik ve finansman sağladık.

Altyapı yenileme çalışmalarımız hızla sürüyor. Bu çalışmalarla şehrimizin en az 100 yıllık geleceğine katkıda bulunmuş olacağız. Binevler’de başlattığımız cadde yenileme projemiz hızla devam ediyor. Altyapı çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Üstyapı çalışmalarında da büyük bir aşama kat ettik. 100 Milyon TL’lik yatırımla inşallah bölgeye yeni yürüyüş ve bisiklet yoları, aydınlatma ve kent mobilyaları kazandıracağız. Alt ve üstyapısıyla birlikte baştan uca yenilenen bu caddemiz Binevler bölgemizin çehresini değiştirecek ve katma değerini artıracak. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.