EXPO 2023 ile şehir uluslararası alanda tanıtılacak!

YEREL HABERLER 09.11.2022 - 18:28, Güncelleme: 09.11.2022 - 18:28
 

EXPO 2023 ile şehir uluslararası alanda tanıtılacak!

En az 50 ülkenin katılımı hedefiyle EXPO 2023, kent halkını heyecanlandırırken, bilgilendirme ve tanıtım adına önemli çalışmalar yapılıyor.

En az 50 ülkenin katılımı hedefiyle 23 Nisan 2023’de kapılarını açacak olan EXPO 2023, kent halkını heyecanlandırırken, bilgilendirme ve tanıtım adına önemli çalışmalar yapılıyor. En az 50 ülkenin katılımı hedefiyle 23 Nisan 2023’de kapılarını açacak olan EXPO 2023, kent halkını heyecanlandırırken, bilgilendirme ve tanıtım adına önemli çalışmalar yapılıyor. EXPO 2023’le her alanda yeni bir atılımı hedefleyen kentte bilinç oluşturma amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.  Bu kapsamda Onikişubat Belediyesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi işbirliğinde alanında uzman kişilerin konuşmacı olarak katılacağı EXPO 2023 Konferansı organize edildi.  ‘Doğa Dostu Şehir ve Duyarlılık’ ana teması ile gerçekleştirilecek EXPO 2023 ile uluslararası çapta duyarlılık yaratmak, bunun sürdürülebilir kalkınma ile bağlantısını ortaya koymak, çözümler üretmek, dünyanın farklı yerlerinde yaşanan sorunlar ile iyi uygulama örneklerini göstermek hedefleniyor. Bu anlamda, gerçekleştirilecek olan konferans, büyük bir önem arz ediyor.  17 Kasım Perşembe günü saat 14.00’da EXPO 2023 Rekreasyon Alanı’ndaki Arasta Çarşısı Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan EXPO 2023 Konferansı’na, Ankara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Nilgül Karadeniz, Bartın Üniversitesi’nden Prof. Dr. Sebahat Açıksöz ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nden Doç. Dr. Şule Kısakürek konuşmacı olarak katılacak. EXPO 2023 Konferansı, Japonya EXPO 2027 Yokohoma’nın BaşdanışmanıTakuhiroYamada’nın konuşmacı olarak yer almasıyla uluslararası boyut kazanacak. 
En az 50 ülkenin katılımı hedefiyle EXPO 2023, kent halkını heyecanlandırırken, bilgilendirme ve tanıtım adına önemli çalışmalar yapılıyor.

En az 50 ülkenin katılımı hedefiyle 23 Nisan 2023’de kapılarını açacak olan EXPO 2023, kent halkını heyecanlandırırken, bilgilendirme ve tanıtım adına önemli çalışmalar yapılıyor.

En az 50 ülkenin katılımı hedefiyle 23 Nisan 2023’de kapılarını açacak olan EXPO 2023, kent halkını heyecanlandırırken, bilgilendirme ve tanıtım adına önemli çalışmalar yapılıyor. EXPO 2023’le her alanda yeni bir atılımı hedefleyen kentte bilinç oluşturma amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 


Bu kapsamda Onikişubat Belediyesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi işbirliğinde alanında uzman kişilerin konuşmacı olarak katılacağı EXPO 2023 Konferansı organize edildi.

 ‘Doğa Dostu Şehir ve Duyarlılık’ ana teması ile gerçekleştirilecek EXPO 2023 ile uluslararası çapta duyarlılık yaratmak, bunun sürdürülebilir kalkınma ile bağlantısını ortaya koymak, çözümler üretmek, dünyanın farklı yerlerinde yaşanan sorunlar ile iyi uygulama örneklerini göstermek hedefleniyor. Bu anlamda, gerçekleştirilecek olan konferans, büyük bir önem arz ediyor. 

17 Kasım Perşembe günü saat 14.00’da EXPO 2023 Rekreasyon Alanı’ndaki Arasta Çarşısı Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan EXPO 2023 Konferansı’na, Ankara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Nilgül Karadeniz, Bartın Üniversitesi’nden Prof. Dr. Sebahat Açıksöz ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nden Doç. Dr. Şule Kısakürek konuşmacı olarak katılacak. EXPO 2023 Konferansı, Japonya EXPO 2027 Yokohoma’nın BaşdanışmanıTakuhiroYamada’nın konuşmacı olarak yer almasıyla uluslararası boyut kazanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.