Yörük Selim Hastanesi’nin yatak kapasitesi 400’e mi çıkartılıyor?

SAĞLIK 08.11.2022 - 22:28, Güncelleme: 09.11.2022 - 21:08
 

Yörük Selim Hastanesi’nin yatak kapasitesi 400’e mi çıkartılıyor?

Kahramanmaraş’ta yeni yapılacak olan Yörük Selim Hastanesinin yatak kapasitesi 400’e mi çıkartılıyor? Milletvekili Özdemir Sağlık Bakanı Koca’yı ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ta yeni yapılacak olan Yörük Selim Hastanesinin yatak kapasitesi 400’e mi çıkartılıyor?  Milletvekili Özdemir Sağlık Bakanı Koca’yı ziyaret etti.  Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı bakamında ziyaret etti. Ziyarette yapılması planlanan 300 yataklı Yörük Selim Hastanesinin, 400 yataklı olarak planlanması ve etüt plan proje çalışmalarına başlanması, Onikişubat Ilıca mahallesine yapmayı planlanan ve Onikişubat Belediyesinin yerini ve binasını hibe ettiği hastanenin iç dizaynı ve tadilatı için gerekli ödeneğin çıkarılması konularını görüşüldü. 
Kahramanmaraş’ta yeni yapılacak olan Yörük Selim Hastanesinin yatak kapasitesi 400’e mi çıkartılıyor? Milletvekili Özdemir Sağlık Bakanı Koca’yı ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ta yeni yapılacak olan Yörük Selim Hastanesinin yatak kapasitesi 400’e mi çıkartılıyor?  Milletvekili Özdemir Sağlık Bakanı Koca’yı ziyaret etti. 

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı bakamında ziyaret etti.

Ziyarette yapılması planlanan 300 yataklı Yörük Selim Hastanesinin, 400 yataklı olarak planlanması ve etüt plan proje çalışmalarına başlanması, Onikişubat Ilıca mahallesine yapmayı planlanan ve Onikişubat Belediyesinin yerini ve binasını hibe ettiği hastanenin iç dizaynı ve tadilatı için gerekli ödeneğin çıkarılması konularını görüşüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.