Yatırdığınız vergiler hizmet olarak Onikişubat’a geri dönüyor!

YEREL HABERLER 08.11.2022 - 20:50, Güncelleme: 08.11.2022 - 20:50
 

Yatırdığınız vergiler hizmet olarak Onikişubat’a geri dönüyor!

Onikişubat Belediyesi, emlak vergisine ait ikinci taksit ödemelerinin Kasım ayı sonuna kadar yapılması gerektiğini bildirdi.

Onikişubat Belediyesi, hizmetlerin kesintisiz bir şekilde devamı için emlak vergisine ait ikinci taksit ödemelerinin Kasım ayı sonuna kadar yapılması gerektiğini bildirdi.  Açıklamada,  Belediye hizmetlerinin daha etkin, daha verimli ve daha kaliteli bir şekilde halkın hizmetine sunulması noktasında vergi ödemelerinin önemi belirtildi.   Emlak vergisi ödemeleri www.onikisubat.bel.tr internet adresine girerek e-belediye üzerinden günün her saatinde banka kartıyla borç ödeme işlemleri yapılıyor.  Emlak Vergisi ödeme noktaları: Hayrullah Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi   Fatih Mahallesi Şehit İlhan Güleç Bilgi ve Kültür Evi Hürriyet Mahallesi Hürriyet Kapalı Spor Salonu Cumhuriyet Mahallesi Şehit Hüseyin Varol Yüzme Havuzu Saçaklızade Mahallesi Şehit Serkan Yılmaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Bilgi Kültür Evi Barbaros Mahallesi Şehit Cengiz Engizek Kapalı Yüzme Havuzu ve Bilgi Kültür Evi Piri Reis Mahallesi Şehit Haşim Yenigül Bilgi ve Kültür Evi Piazza AVM Karşısı 12 Şubat Parkı Karşısı Milli Türk Talebe Birliği Vakfı Yanı Şekerdere Sosyal Tesisler Esentepe AKDO Karşısı Şeyh Edibali Bulvarı Akmansoy Kavşağı Necip Fazıl Kültür Sitesi Önü Şehit Abdullah Çavuş Yüzme Havuzu Karacaoğlan Mahallesi Şehit Mehmet Kaşık Bilgi ve Kültür Evi Ertuğrul Gazi Mahallesi Şehit Duran Melemir Bilgi ve Kültür Evi
Onikişubat Belediyesi, emlak vergisine ait ikinci taksit ödemelerinin Kasım ayı sonuna kadar yapılması gerektiğini bildirdi.

Onikişubat Belediyesi, hizmetlerin kesintisiz bir şekilde devamı için emlak vergisine ait ikinci taksit ödemelerinin Kasım ayı sonuna kadar yapılması gerektiğini bildirdi. 

Açıklamada,  Belediye hizmetlerinin daha etkin, daha verimli ve daha kaliteli bir şekilde halkın hizmetine sunulması noktasında vergi ödemelerinin önemi belirtildi.


 
Emlak vergisi ödemeleri www.onikisubat.bel.tr internet adresine girerek e-belediye üzerinden günün her saatinde banka kartıyla borç ödeme işlemleri yapılıyor. 

Emlak Vergisi ödeme noktaları:

Hayrullah Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi  

Fatih Mahallesi Şehit İlhan Güleç Bilgi ve Kültür Evi

Hürriyet Mahallesi Hürriyet Kapalı Spor Salonu

Cumhuriyet Mahallesi Şehit Hüseyin Varol Yüzme Havuzu

Saçaklızade Mahallesi Şehit Serkan Yılmaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Bilgi Kültür Evi

Barbaros Mahallesi Şehit Cengiz Engizek Kapalı Yüzme Havuzu ve Bilgi Kültür Evi

Piri Reis Mahallesi Şehit Haşim Yenigül Bilgi ve Kültür Evi

Piazza AVM Karşısı

12 Şubat Parkı Karşısı

Milli Türk Talebe Birliği Vakfı Yanı

Şekerdere Sosyal Tesisler

Esentepe AKDO Karşısı

Şeyh Edibali Bulvarı Akmansoy Kavşağı

Necip Fazıl Kültür Sitesi Önü

Şehit Abdullah Çavuş Yüzme Havuzu

Karacaoğlan Mahallesi Şehit Mehmet Kaşık Bilgi ve Kültür Evi

Ertuğrul Gazi Mahallesi Şehit Duran Melemir Bilgi ve Kültür Evi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.