SGK kaplıca tedavilerini karşılıyor mu? İşte pek bilinmeyen bilgi!

SAĞLIK 08.11.2022 - 18:37, Güncelleme: 08.11.2022 - 18:37
 

SGK kaplıca tedavilerini karşılıyor mu? İşte pek bilinmeyen bilgi!

SGK Sigortalı çalışanların çeşitli hastalık, ilaç ameliyat ve diğer tedavi masraflarının yanında kaplıca tedavilerinden de yararlanabiliyor.

SGK Sigortalı çalışanların çeşitli hastalık ve sağlık problemlerinde muayene, ilaç ameliyat ve diğer tedavi masraflarının yanında kaplıca tedavilerinden de yararlanabiliyor.  Peki, SGK kaplıca tedavilerini hangi koşullarda karşılıyor? İşte detaylar… SGK tarafından çalışan ve emeklilere verilen kaplıca desteği pek bilinmiyor. SGK çalışanı ve emekliler SGK kapsamında termal tesis ve kaplıca tedavilerinden yararlanabiliyorlar.  Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sigortalının muayene, tedavi ve ilaç masrafları karşılıyor. Bunların dışında da, bazı alternatif tedavilerde de SGK desteği bulunuyor. 
SGK Sigortalı çalışanların çeşitli hastalık, ilaç ameliyat ve diğer tedavi masraflarının yanında kaplıca tedavilerinden de yararlanabiliyor.

SGK Sigortalı çalışanların çeşitli hastalık ve sağlık problemlerinde muayene, ilaç ameliyat ve diğer tedavi masraflarının yanında kaplıca tedavilerinden de yararlanabiliyor. 

Peki, SGK kaplıca tedavilerini hangi koşullarda karşılıyor? İşte detaylar…

SGK tarafından çalışan ve emeklilere verilen kaplıca desteği pek bilinmiyor. SGK çalışanı ve emekliler SGK kapsamında termal tesis ve kaplıca tedavilerinden yararlanabiliyorlar. 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sigortalının muayene, tedavi ve ilaç masrafları karşılıyor. Bunların dışında da, bazı alternatif tedavilerde de SGK desteği bulunuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.