En seksi burç hangisi? İşte Burçların pek bilinmeyen özellikleri…

YAŞAM 06.11.2022 - 14:26, Güncelleme: 06.11.2022 - 14:26
 

En seksi burç hangisi? İşte Burçların pek bilinmeyen özellikleri…

Karakterimize ve hayatımıza bu kadar etkisi olan burçlara göre en seksi burçlar hangileri? Bu listesi sizler için araştırdık…

Karakterimize ve hayatımıza bu kadar etkisi olan burçlara göre en seksi burçlar hangileri? Bu listesi sizler için araştırdık… Kova Burcu Hayatında aşk diye bir olguya yer vermeyen kovalar elbette seksilik konusunda da bir gayret içinde olmazlar. Başak Burcu  Başak burcu kadını düzenli ve kurallıdır. Tabularını aşmak zaman ister, başta çekici de gelmez.  Yay Burcu Yay burcu kadını seksi değildir. Onu bu konuda değerli yapan çekiciliğidir. Çünkü onunla bir ömür boyu uzun bir ilişki yaşamak oldukça zordur.  Yengeç Burcu  Yengeç burcu yatakta kurallı olmayı sever.  Oğlak Burcu  Oğlak burcu kadını daima iş der ona ulaşmak zordur ancak eğer ulaşmayı başarabildiyseniz içeride gizli hazineyi görünce siz de şaşırabilirsiniz.  Balık Burcu Balık burcu kadını daima sevgi pıtırcığıdır. Yatakta da sevmesini aşkı hissettirmesini iyi bilir. En cilveli burç balıktır. İkizler Burcu  İlişkide farklılık arayanlar için en seksi aday elbette ikizler burcu. Yatakta sınır tanımaz halleri ile baştan çıkarıcılığı oldukça başarılıdır. Koç Burcu Her yönü ile dikkat çeker ve istediğini elde etmeden bırakmaz. Onun için amaca ulaşmak kolaydır.  Terazi Burcu Terazi burcu kadını için kadınsılık asla vazgeçilmez bir mottodur. Kıyafetlerinde bakışlarında gizli olan bu seksilik yatakta çok ayrı bir boyuta ulaşır.  Aslan Burcu Baştan aşağıya seksi bir görünüme sahip aslan burcu kadını vücut güzelliği ve yataktaki özgüveni ile dikkat çeker.  Boğa Burcu Dünyevi heveslerinin bütün coşkusunu yatakta yaşamayı ister. Onun için klasik tarz bir ilişki yatakta mutlu olmanın anahtar yoludur.  Akrep Burcu Akrep burcu kadını adeta aşk ve ihtiras için yaratılmıştır. Yatakta bütün özgüvenini konuşturan en baskın burçtur.  Kaynak: Posta   
Karakterimize ve hayatımıza bu kadar etkisi olan burçlara göre en seksi burçlar hangileri? Bu listesi sizler için araştırdık…

Karakterimize ve hayatımıza bu kadar etkisi olan burçlara göre en seksi burçlar hangileri? Bu listesi sizler için araştırdık…

Kova Burcu

Hayatında aşk diye bir olguya yer vermeyen kovalar elbette seksilik konusunda da bir gayret içinde olmazlar.

Başak Burcu 

Başak burcu kadını düzenli ve kurallıdır. Tabularını aşmak zaman ister, başta çekici de gelmez. 

Yay Burcu

Yay burcu kadını seksi değildir. Onu bu konuda değerli yapan çekiciliğidir. Çünkü onunla bir ömür boyu uzun bir ilişki yaşamak oldukça zordur. 

Yengeç Burcu 

Yengeç burcu yatakta kurallı olmayı sever. 

Oğlak Burcu 

Oğlak burcu kadını daima iş der ona ulaşmak zordur ancak eğer ulaşmayı başarabildiyseniz içeride gizli hazineyi görünce siz de şaşırabilirsiniz. 

Balık Burcu

Balık burcu kadını daima sevgi pıtırcığıdır. Yatakta da sevmesini aşkı hissettirmesini iyi bilir. En cilveli burç balıktır.

İkizler Burcu 

İlişkide farklılık arayanlar için en seksi aday elbette ikizler burcu. Yatakta sınır tanımaz halleri ile baştan çıkarıcılığı oldukça başarılıdır.

Koç Burcu

Her yönü ile dikkat çeker ve istediğini elde etmeden bırakmaz. Onun için amaca ulaşmak kolaydır. 

Terazi Burcu

Terazi burcu kadını için kadınsılık asla vazgeçilmez bir mottodur. Kıyafetlerinde bakışlarında gizli olan bu seksilik yatakta çok ayrı bir boyuta ulaşır. 

Aslan Burcu

Baştan aşağıya seksi bir görünüme sahip aslan burcu kadını vücut güzelliği ve yataktaki özgüveni ile dikkat çeker. 

Boğa Burcu

Dünyevi heveslerinin bütün coşkusunu yatakta yaşamayı ister. Onun için klasik tarz bir ilişki yatakta mutlu olmanın anahtar yoludur. 

Akrep Burcu

Akrep burcu kadını adeta aşk ve ihtiras için yaratılmıştır. Yatakta bütün özgüvenini konuşturan en baskın burçtur. 
Kaynak: Posta 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.