SANKO Hastanesi’nde Lomber Ve Pelvis Görüntüleme Kursu!

SAĞLIK 06.11.2022 - 13:37, Güncelleme: 06.11.2022 - 13:37
 

SANKO Hastanesi’nde Lomber Ve Pelvis Görüntüleme Kursu!

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı iş birliği ile “Lomber ve Pelvis Görüntüleme Kursu” düzenlendi.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Romatoloji Bölümü ve SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı iş birliği ile “Lomber ve Pelvis Görüntüleme Kursu” düzenlendi. SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde düzenlenen kurs, SANKO Üniversitesi Hastanesi Romatoloji Bölümü’nden Doç. Dr. Bünyamin Kısacıkile Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Şahyazıcı Sarı tarafından verildi.  Hastalıklara doğru tanı konulmasının tedavinin ön şartı olduğunu belirten Doç. Dr. Kısacık, “Pek çok hastalığa doğru tanı konulması aşamasında multidisipliner çalışma çok değerlidir” dedi.  Doç. Dr.Kısacık,kursun farklı hastalık tablolarının bir arada sunulması ve ayırıcı tanıların net görülmesi açısından önemli olduğuna vurgu yaptı. “Romatolojik Hastalıklarda”, “Kanserde”, “Enfeksiyonlarda Görüntüleme”olmak üzere üç oturum şeklinde düzenlenen kursta,pelvis ve lomber tutulumları pratik ve teorik olarak anlatıldı.  Kursa, birçok branştan uzman katılım sağladı. 
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı iş birliği ile “Lomber ve Pelvis Görüntüleme Kursu” düzenlendi.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Romatoloji Bölümü ve SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı iş birliği ile “Lomber ve Pelvis Görüntüleme Kursu” düzenlendi.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde düzenlenen kurs, SANKO Üniversitesi Hastanesi Romatoloji Bölümü’nden Doç. Dr. Bünyamin Kısacıkile Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Şahyazıcı Sarı tarafından verildi. 

Hastalıklara doğru tanı konulmasının tedavinin ön şartı olduğunu belirten Doç. Dr. Kısacık, “Pek çok hastalığa doğru tanı konulması aşamasında multidisipliner çalışma çok değerlidir” dedi. 

Doç. Dr.Kısacık,kursun farklı hastalık tablolarının bir arada sunulması ve ayırıcı tanıların net görülmesi açısından önemli olduğuna vurgu yaptı.

“Romatolojik Hastalıklarda”, “Kanserde”, “Enfeksiyonlarda Görüntüleme”olmak üzere üç oturum şeklinde düzenlenen kursta,pelvis ve lomber tutulumları pratik ve teorik olarak anlatıldı. 

Kursa, birçok branştan uzman katılım sağladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.