Kursiyerler hem öğreniyor hem de öğreniyor!

YEREL HABERLER 06.11.2022 - 13:33, Güncelleme: 06.11.2022 - 13:33
 

Kursiyerler hem öğreniyor hem de öğreniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen KAMEK, yeni dönemde 36 farklı branşta bin 59 kursiyeriyle eğitimlerini sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları, yeni dönemde 36 farklı branşta bin 59 kursiyeriyle eğitimlerini sürdürüyor.  Büyükşehir Belediyesi KAMEK Kurs Merkezi’nde düzenlenen eğitimler arasında Makrome ve Mozaik Kursu da yer alıyor. Kursiyerler Makrome Kursu’nda vazodan tokaya, saksıdan anahtarlığa kadar çeşitli süs eşyası yapımını öğreniyor. Mozaik Kursu’nda ise kursiyerlere taş, cam, metal ve deniz kabuğu gibi malzemelerden mozaik yapımına ilişkin eğitimler veriliyor. KAMEK’te düzenlenen eğitimlerin sosyalleşmelerine ve el becerilerini geliştirmelerine çok büyük katkı sağladığını belirten kursiyerler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen KAMEK, yeni dönemde 36 farklı branşta bin 59 kursiyeriyle eğitimlerini sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları, yeni dönemde 36 farklı branşta bin 59 kursiyeriyle eğitimlerini sürdürüyor. 

Büyükşehir Belediyesi KAMEK Kurs Merkezi’nde düzenlenen eğitimler arasında Makrome ve Mozaik Kursu da yer alıyor. Kursiyerler Makrome Kursu’nda vazodan tokaya, saksıdan anahtarlığa kadar çeşitli süs eşyası yapımını öğreniyor.

Mozaik Kursu’nda ise kursiyerlere taş, cam, metal ve deniz kabuğu gibi malzemelerden mozaik yapımına ilişkin eğitimler veriliyor. KAMEK’te düzenlenen eğitimlerin sosyalleşmelerine ve el becerilerini geliştirmelerine çok büyük katkı sağladığını belirten kursiyerler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.