Türkiye’nin en iyi kamp alanları! Nerede kamp yapmalı?

SEYAHAT - KİTAP 05.11.2022 - 21:35, Güncelleme: 05.11.2022 - 21:35
 

Türkiye’nin en iyi kamp alanları! Nerede kamp yapmalı?

Bu listede Türkiye’deki en popüler kamp alanları yer alıyor. Kamp yapmayı düşünüyorsunuz ama nereye gideceğinize karar veremiyorsanız bu liste size göre!

Bu listede Türkiye’deki en popüler kamp alanları yer alıyor. Kamp yapmayı düşünüyorsunuz ama nereye gideceğinize karar veremiyorsanız bu liste size göre! Aydos Ormanı’nda Kamp Aydos Ormanı, İstanbul’un Anadolu Yakası tarafındaki Kartal ilçesinde devasa yeşil bir alan.  Ömerli Barajı Kamp Alanı İstanbul’un su ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan Ömerli Barajı aynı zamanda kamp yapabileceğiniz en ideal alanlardan biri.  Erikli Sahili’nde Kamp Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Erikli, özellikle yaz aylarında mükemmel bir kamp rotası.  Bozcaarmut Göletinde Kamp Hafta sonları kamp yapmayı düşünüyorsanız burası tam size göre! Ali Kayası kamp alanı Ali kayası kamp alanı Kahramanmaraş’ta bulunuyor. Doğa harikası ve manzarasıyla sizi büyüleyecek. Buraya gittiğinizde en az iki gün kalmak isteyeceksiniz.  Çilesi Şelalesi’nde Kamp Çiseli Şelalesi, Ordu’nun en turistik şelalelerinden birisi ayrıca burada kamp yapmakta mümkün.  Akgöl’de Kamp Ziyaret eden herkesi kendisine hayran bırakan bu tabiat harikası, ayrıca kamp için mükemmel bir yer.  Uludağ Aras Şelalesi’nde Kamp Bursa’da yeşilin binbir tonu arasında doğa ile baş başa zaman geçirebileceğiniz çok sayıda alternatif sizi bekliyor. Buraya mutlaka gitmelisiniz.  Sarısu Kamp Alanı, Antalya Sarısu her ne kadar Antalya’nın Kadınlar Plajı olarak ün yapmış olsa da Sarısu Çayı ile de oldukça görülesi bir ziyaret noktası haline gelmiştir.  Kapadokya Kamp Alanı Kapadokya, otelleri kadar kamp alanlarıyla da meşhur bir yer. Bu kamp alanında balonları izlemekte mümkün.  Maşukiye Kamp Alanları, Kocaeli Sapanca Gölü’ne yakınlığı ve birbirinden güzel yeşil alanlarıyla Maşukiye, huzurla kamp yapabileceğiniz yerler arasında. Denemenizde fayda var bizden söylemesi.  Kaş Kamp Alanları Kaş sadece yaz aylarında değil yılın dört mevsimi misafirlerine eşsiz bir seyahat deneyimi vadediyor. Her mevsim gönül rahatlığıyla kamp yapabilirsiniz.  fisiltihaber.com.tr  - seyahat 
Bu listede Türkiye’deki en popüler kamp alanları yer alıyor. Kamp yapmayı düşünüyorsunuz ama nereye gideceğinize karar veremiyorsanız bu liste size göre!

Bu listede Türkiye’deki en popüler kamp alanları yer alıyor.

Kamp yapmayı düşünüyorsunuz ama nereye gideceğinize karar veremiyorsanız bu liste size göre!

Aydos Ormanı’nda Kamp

Aydos Ormanı, İstanbul’un Anadolu Yakası tarafındaki Kartal ilçesinde devasa yeşil bir alan. 

Ömerli Barajı Kamp Alanı

İstanbul’un su ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan Ömerli Barajı aynı zamanda kamp yapabileceğiniz en ideal alanlardan biri. 

Erikli Sahili’nde Kamp

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Erikli, özellikle yaz aylarında mükemmel bir kamp rotası. 

Bozcaarmut Göletinde Kamp

Hafta sonları kamp yapmayı düşünüyorsanız burası tam size göre!

Ali Kayası kamp alanı

Ali kayası kamp alanı Kahramanmaraş’ta bulunuyor. Doğa harikası ve manzarasıyla sizi büyüleyecek. Buraya gittiğinizde en az iki gün kalmak isteyeceksiniz. 

Çilesi Şelalesi’nde Kamp

Çiseli Şelalesi, Ordu’nun en turistik şelalelerinden birisi ayrıca burada kamp yapmakta mümkün. 

Akgöl’de Kamp

Ziyaret eden herkesi kendisine hayran bırakan bu tabiat harikası, ayrıca kamp için mükemmel bir yer. 

Uludağ Aras Şelalesi’nde Kamp

Bursa’da yeşilin binbir tonu arasında doğa ile baş başa zaman geçirebileceğiniz çok sayıda alternatif sizi bekliyor. Buraya mutlaka gitmelisiniz. 

Sarısu Kamp Alanı, Antalya

Sarısu her ne kadar Antalya’nın Kadınlar Plajı olarak ün yapmış olsa da Sarısu Çayı ile de oldukça görülesi bir ziyaret noktası haline gelmiştir. 

Kapadokya Kamp Alanı

Kapadokya, otelleri kadar kamp alanlarıyla da meşhur bir yer. Bu kamp alanında balonları izlemekte mümkün. 

Maşukiye Kamp Alanları, Kocaeli

Sapanca Gölü’ne yakınlığı ve birbirinden güzel yeşil alanlarıyla Maşukiye, huzurla kamp yapabileceğiniz yerler arasında. Denemenizde fayda var bizden söylemesi. 

Kaş Kamp Alanları

Kaş sadece yaz aylarında değil yılın dört mevsimi misafirlerine eşsiz bir seyahat deneyimi vadediyor. Her mevsim gönül rahatlığıyla kamp yapabilirsiniz. 

fisiltihaber.com.tr  - seyahat 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.