Netflix’de yayınlanacak yerli yapımlar var mı?

DİZİ - FİLM 04.11.2022 - 22:14, Güncelleme: 04.11.2022 - 22:18
 

Netflix’de yayınlanacak yerli yapımlar var mı?

Birbirinden değerli yapımlar Netflix’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Netflix’de yayınlanacak yerli yapımlar var mı? İşte detaylar…

Sıcak Kafa - Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan bir salgını konu alan dizi, Mert Baykal'ın yaratıcılığında ekrana geliyor. Dizi Sekiz bölümden oluşuyor. Şahmaran - Umur Turagay’ın yönettiği, başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in yer aldığı merakla beklenen dizi Şahmaran, Pınar Bulut’un “eşsiz”  senaryosuyla TIMS & B Productions yapımcılığında ekrana gelecek. Terzi - Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, gerçek bir hikâyeden uyarlanan Terzi ile Netflix’e dönüyor. Yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Terzi’nin yapımcılığını ise OGM Pictures üstleniyor.  İyi Adamın 10 Günü - Pek çok heyecan verici diziye imza atan Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği İyi Adamın 10 Günü, Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanlarından uyarlandı.  Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? - Perihan Mağden'in aynı adlı romanından uyarlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?, bir anne ile kızının kaçış öyküsünü konu alıyor. Ertan Kurtulan’ın senaryosunu yazdığı 1441 Productions yapımı dizide, anne karakterine yetenekli oyuncu Melisa Sözen hayat veriyor. Boğa Boğa - Onur Saylak ve Hakan Günday’dan yeni bir gerilim filmi.  Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in yer aldığı Boğa Boğa, İstanbullu bir çiftin huzur dolu yeni bir hayata başlamak üzere Ege’de bir köye yerleşmesini anlatıyor.  Aaahh Belinda - Atıf Yılmaz’ın ünlü hikâyesi, Netflix’te ekranlara geri dönüyor… Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı ve OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği filmde Dilara karakterini Neslihan Atagül canlandırıyor. Yaratılan - Ünlü yönetmen Çağan Irmak’tan alışılmamış bir drama, 1800’lü yıllardan tüm insanlıkla paylaşılmak için gelen bir anlatı... Ayzek ile Bir Gece - Cem Yılmaz’ın yepyeni dramedi türündeki filmi sadece Netflix’te.   fisiltihaber.com.tr - dizi - film 
Birbirinden değerli yapımlar Netflix’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Netflix’de yayınlanacak yerli yapımlar var mı? İşte detaylar…

Sıcak Kafa - Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan bir salgını konu alan dizi, Mert Baykal'ın yaratıcılığında ekrana geliyor. Dizi Sekiz bölümden oluşuyor.

Şahmaran - Umur Turagay’ın yönettiği, başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in yer aldığı merakla beklenen dizi Şahmaran, Pınar Bulut’un “eşsiz”  senaryosuyla TIMS & B Productions yapımcılığında ekrana gelecek.

Terzi - Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, gerçek bir hikâyeden uyarlanan Terzi ile Netflix’e dönüyor. Yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Terzi’nin yapımcılığını ise OGM Pictures üstleniyor. 

İyi Adamın 10 Günü - Pek çok heyecan verici diziye imza atan Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği İyi Adamın 10 Günü, Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanlarından uyarlandı. 

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? - Perihan Mağden'in aynı adlı romanından uyarlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?, bir anne ile kızının kaçış öyküsünü konu alıyor. Ertan Kurtulan’ın senaryosunu yazdığı 1441 Productions yapımı dizide, anne karakterine yetenekli oyuncu Melisa Sözen hayat veriyor.

Boğa Boğa - Onur Saylak ve Hakan Günday’dan yeni bir gerilim filmi. 
Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in yer aldığı Boğa Boğa, İstanbullu bir çiftin huzur dolu yeni bir hayata başlamak üzere Ege’de bir köye yerleşmesini anlatıyor. 

Aaahh Belinda - Atıf Yılmaz’ın ünlü hikâyesi, Netflix’te ekranlara geri dönüyor… Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı ve OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği filmde Dilara karakterini Neslihan Atagül canlandırıyor.

Yaratılan - Ünlü yönetmen Çağan Irmak’tan alışılmamış bir drama, 1800’lü yıllardan tüm insanlıkla paylaşılmak için gelen bir anlatı...

Ayzek ile Bir Gece - Cem Yılmaz’ın yepyeni dramedi türündeki filmi sadece Netflix’te.

 

fisiltihaber.com.tr - dizi - film 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.