Sanata Ve Sanatçıya Verdiği Değerle Tüm Sanat Camiasına İlham Oluyor!

YEREL HABERLER 03.11.2022 - 21:37, Güncelleme: 03.11.2022 - 21:37
 

Sanata Ve Sanatçıya Verdiği Değerle Tüm Sanat Camiasına İlham Oluyor!

Sanat eserlerini 18 yıldan beri Gaziantepli sanatseverlerle buluşturan SANKO Sanat Galerisi, sanata ve sanatçıya profesyonel anlamda katkı sunuyor.

Türkiye’nin saygın sanatçıları ile eşsiz sanat eserlerini 18 yıldan beri Gaziantepli sanatseverlerle buluşturan SANKO Sanat Galerisi,sanata ve sanatçıya profesyonel anlamda katkı sunuyor. SANKO Okulları öğrencilerinin eserlerini sergilemek üzere 2004 yılında açılan galeri, sonraki dönemde açılan sergilerle Gaziantep’in yanı sıra, bölgenin seçkin sanat ortamı haline geldi. SANKO Sanat Galerisi, Türkiye’nin birbirinden değerli sanatçıları ve eşsiz eserlerini Gaziantepli sanatseverler ile buluşturarak bölgede önemli bir görev üstleniyor. Şimdiye kadar 274 sergiyeev sahipliği yapan SANKO Sanat Galerisi, bu sergilerde konuk ettiği668 sanatçının resim, heykel, ahşap üzerine yakma, filografi, rölyef, fotoğraf ve birçok karışık tekniklerle yapılan eserlerini Gaziantepli sanatseverlerle buluşturdu. fisiltihaber.com.tr - kültür
Sanat eserlerini 18 yıldan beri Gaziantepli sanatseverlerle buluşturan SANKO Sanat Galerisi, sanata ve sanatçıya profesyonel anlamda katkı sunuyor.

Türkiye’nin saygın sanatçıları ile eşsiz sanat eserlerini 18 yıldan beri Gaziantepli sanatseverlerle buluşturan SANKO Sanat Galerisi,sanata ve sanatçıya profesyonel anlamda katkı sunuyor.

SANKO Okulları öğrencilerinin eserlerini sergilemek üzere 2004 yılında açılan galeri, sonraki dönemde açılan sergilerle Gaziantep’in yanı sıra, bölgenin seçkin sanat ortamı haline geldi.

SANKO Sanat Galerisi, Türkiye’nin birbirinden değerli sanatçıları ve eşsiz eserlerini Gaziantepli sanatseverler ile buluşturarak bölgede önemli bir görev üstleniyor.

Şimdiye kadar 274 sergiyeev sahipliği yapan SANKO Sanat Galerisi, bu sergilerde konuk ettiği668 sanatçının resim, heykel, ahşap üzerine yakma, filografi, rölyef, fotoğraf ve birçok karışık tekniklerle yapılan eserlerini Gaziantepli sanatseverlerle buluşturdu.

fisiltihaber.com.tr - kültür

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.