Balcıoğlu, Şehir olarak önemli bir konuma geldik!

YEREL HABERLER 03.11.2022 - 21:23, Güncelleme: 03.11.2022 - 21:23
 

Balcıoğlu, Şehir olarak önemli bir konuma geldik!

Şahin Balcıoğlu, “Kahramanmaraş artık tekstilin yanı sıra bu sektörde kullanılan makineleri üreten bir konuma geldi." dedi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nın açılış programına katıldı. Programda konuşan Başkan Balcıoğlu şu ifadelere yer verdi, “Türkiye’de tekstilin başkenti olarak bilinen Kahramanmaraş, bu alanda her geçen gün büyümeye devam ediyor. Kahramanmaraş artık tekstilin yanı sıra bu sektörde kullanılan makineleri üreten bir konuma geldi. Bu alanda düzenlediğimiz fuarımızın her geçen yıl daha da büyüdüğüne şahit oluyoruz. Bu yıl 9’uncusunu düzenlediğimiz Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, fuarımızın şehrimiz, ülkemiz ve tekstil sektörü için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” fisiltihaber.com.tr – yerel haberler 
Şahin Balcıoğlu, “Kahramanmaraş artık tekstilin yanı sıra bu sektörde kullanılan makineleri üreten bir konuma geldi." dedi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nın açılış programına katıldı.

Programda konuşan Başkan Balcıoğlu şu ifadelere yer verdi, “Türkiye’de tekstilin başkenti olarak bilinen Kahramanmaraş, bu alanda her geçen gün büyümeye devam ediyor. Kahramanmaraş artık tekstilin yanı sıra bu sektörde kullanılan makineleri üreten bir konuma geldi.

Bu alanda düzenlediğimiz fuarımızın her geçen yıl daha da büyüdüğüne şahit oluyoruz. Bu yıl 9’uncusunu düzenlediğimiz Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, fuarımızın şehrimiz, ülkemiz ve tekstil sektörü için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

fisiltihaber.com.tr – yerel haberler 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.