Dağlı, Paylaşmak, Türk Toplumunun Yapısında Var Olan Bir Değerdir!

SAĞLIK 03.11.2022 - 19:33, Güncelleme: 03.11.2022 - 19:33
 

Dağlı, Paylaşmak, Türk Toplumunun Yapısında Var Olan Bir Değerdir!

SANKO Üniversitesi Hastanesi ve Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğüişbirliği ile palyatif bakım hemşireliği eğitimi düzenlendi.

SANKO Üniversitesi Hastanesinde 31 Ekim-2 Kasım tarihlerinde düzenlenen eğitime, yoğun bakımda ve palyatif bakım merkezlerinde görev yapan hemşireler katıldı. SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, eğitimin açılışında yaptığı konuşmada “Paylaşmak, Türk toplumunun yapısında var olan bir değerdir. Gaziantep,paylaşma ruhunun yaşatıldığı şehirlerden biridir” dedi. Palyatif bakımın, profesyonel sağlık bakımı kapsamına alınmadan önce, Türk toplumunda yaşlı ya da bakıma ihtiyacı olanların temel ihtiyaç ve bakımlarınıaynı semtte yaşayanların üstlendiğinianımsatan Prof. Dr. Dağlı, “Uzun yıllar devam eden bu gelenek, günümüzde bilimsel temellere dayandırılarak, profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmektedir” ifadelerini kullandı.  Prof. Dr. Dağlı, “Hepimiz için çok değerli olan bu eğitime katılımızın çok önemli olduğuna inanıyor, tüm konuşmacı ve katılımcılara teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.  
SANKO Üniversitesi Hastanesi ve Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğüişbirliği ile palyatif bakım hemşireliği eğitimi düzenlendi.

SANKO Üniversitesi Hastanesinde 31 Ekim-2 Kasım tarihlerinde düzenlenen eğitime, yoğun bakımda ve palyatif bakım merkezlerinde görev yapan hemşireler katıldı.

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, eğitimin açılışında yaptığı konuşmada “Paylaşmak, Türk toplumunun yapısında var olan bir değerdir. Gaziantep,paylaşma ruhunun yaşatıldığı şehirlerden biridir” dedi.

Palyatif bakımın, profesyonel sağlık bakımı kapsamına alınmadan önce, Türk toplumunda yaşlı ya da bakıma ihtiyacı olanların temel ihtiyaç ve bakımlarınıaynı semtte yaşayanların üstlendiğinianımsatan Prof. Dr. Dağlı, “Uzun yıllar devam eden bu gelenek, günümüzde bilimsel temellere dayandırılarak, profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmektedir” ifadelerini kullandı. 

Prof. Dr. Dağlı, “Hepimiz için çok değerli olan bu eğitime katılımızın çok önemli olduğuna inanıyor, tüm konuşmacı ve katılımcılara teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.