MHP’li Ertuğrul Doğan milletvekili adayı mı olacak?

POLİTİKA 03.11.2022 - 10:46, Güncelleme: 04.11.2022 - 12:00
 

MHP’li Ertuğrul Doğan milletvekili adayı mı olacak?

Ali Keklik, “MHP il başkanı Ertuğrul Doğan yakın bir süreçte görevinden istifa ederek milletvekili A. Adaylığını açıklayacağını düşünüyorum.” dedi.

fisiltihaber.com.tr yazarı gazeteci Ali Keklik, yeni köşe yazısında MHP Kahramanmaraş il başkanı Ertuğrul Doğan ile ilgili dikkat çeken bir bölüm ele aldı. Yazar Ali Keklik, MHP il başkanı Ertuğrul Doğan’ın görevinden istifa edeceğini söyledi. İşte Ali Keklik, köşe yazısında MHP ile ilgili ayırdığı bölüm: İl başkanı istifa edecek! "MHP’nin kulisleri son dönemlerde bir hayli hareketli geçiyor. Teşkilatlarda aktif görev alan kişilerin milletvekili aday adayı olmak istiyorlarsa ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Çünkü A.adayı olmak isteyenler görevlerinden Kasım ayı sonuna kadar istifa etmeleri gerekiyor. Bu noktada istifaları yakında göreceğiz. Ve en önemli husus ise ben MHP il başkanı Ertuğrul Doğan’ında yakın bir süreçte görevinden istifa ederek milletvekili a. Adaylığını açıklayacağını düşünüyorum. Şimdiden adaylar arasında en güçlü ismin olacağını hatta vekillik için 1. Sırada yer alabileceğini düşünüyorum. İl başkanlığı için ismi geçen kişileri ise sonraki yazımda kaleme alacağım.” Yazının tamamını okumak için linki tıklayınız…    
Ali Keklik, “MHP il başkanı Ertuğrul Doğan yakın bir süreçte görevinden istifa ederek milletvekili A. Adaylığını açıklayacağını düşünüyorum.” dedi.

fisiltihaber.com.tr yazarı gazeteci Ali Keklik, yeni köşe yazısında MHP Kahramanmaraş il başkanı Ertuğrul Doğan ile ilgili dikkat çeken bir bölüm ele aldı.

Yazar Ali Keklik, MHP il başkanı Ertuğrul Doğan’ın görevinden istifa edeceğini söyledi.

İşte Ali Keklik, köşe yazısında MHP ile ilgili ayırdığı bölüm:

İl başkanı istifa edecek!

"MHP’nin kulisleri son dönemlerde bir hayli hareketli geçiyor. Teşkilatlarda aktif görev alan kişilerin milletvekili aday adayı olmak istiyorlarsa ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Çünkü A.adayı olmak isteyenler görevlerinden Kasım ayı sonuna kadar istifa etmeleri gerekiyor.

Bu noktada istifaları yakında göreceğiz. Ve en önemli husus ise ben MHP il başkanı Ertuğrul Doğan’ında yakın bir süreçte görevinden istifa ederek milletvekili a. Adaylığını açıklayacağını düşünüyorum. Şimdiden adaylar arasında en güçlü ismin olacağını hatta vekillik için 1. Sırada yer alabileceğini düşünüyorum. İl başkanlığı için ismi geçen kişileri ise sonraki yazımda kaleme alacağım.”


Yazının tamamını okumak için linki tıklayınız…  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.